Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA SUSRETA PLENKOVIĆ – TOMAŠEVIĆ
Povratak na članak

Mamić: Moraju ostati oporbeni. Skoko: Sad Možemo! mora vagati

A Premijer Andrej Plenković i novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević pozdravili su se šakama i potom sat vremena razgovarali iza zatvorenih vrata

Komentari 14

DU
Deleted user
09:03 11.06.2021.

neće ta možemova komunjarčad ništa korisno napraviti

VL
SI
sicilija
09:04 11.06.2021.

Poza Tomasevica mi govori da bi opet moglo biti zetoncica, usmjerenih finansiranja i favorizovanje super postenih hadezeovskih kadrova, Plenkovicevih uzdanica.

VL
Avatar southman
southman
09:10 11.06.2021.

(NE)MOŽEMO ne zna kuda udara

VL
IB
iva.begovic
10:23 11.06.2021.

Zašto dokument o primopredaji u Zg, nije objavljen kako je takav dokument objavio Puljak u Splitu? Što to znači, da Splićani zaslužuju sve znati, a Zagrepčani - ne?

VL
DU
Deleted user
09:54 11.06.2021.

Proci ce kao i zivi zid ...to su dvije sestrinske.platforme ....koji izraz platforme..

VL
BE
BERC
10:17 11.06.2021.

.loše se piše The Tamburi

VL
SI
sisavac
10:48 11.06.2021.

vrijeme je da tomo se počne ponašati kao gradonačelnik. nema više fige u džepu, nema 'mi sumnjamo', sad su na izvoru, sad imaju uvid u sve što ih zanima. znači, obična nabava idejnog projekta za uređenje što ja znam, neke javne površine, što se traži, tko to može odraditi, na kolko i koje sve adrese slati poziv, zašto baš na te adrese, ima li i drugih... 4 godine sjede u zg skupštini, valjda su naučili, barem jednom pogledali stranicu grada zagreba, pa potražili javne objave, i vidjeli da su objavljeni neki natječaji, i da se i oni koji nisu pozvani mogu javiti... znači, svatko može se javiti na svaki natječaj, jer je javan, po zakonu su ga dužni uzeti u obzir, i ako je najpovoljniji, ugovoriti posao, robu, materijal. tomo, manje pričaj (vidim, počeo su sve više šutjeti i nema te više u svakoj pašteti) i počni djelovati, ako sad ne uzmeš uzde nikad nećeš. zagreb nije mali, on je 10 splita. kad shvatiš čime raspolažeš, budeš posjetio bandićev grob i pitao ga kako je on to stigao sve pratiti. kad budeš u ime dobrih poštenih ciljeva napravio puno kompromisa, i kad to netko bude gledao kao korupciju i pogodovanje, budeš shvatio bit javnog djelovanja političara. još si daleko. ti se još uvijek ponaša kao aktivist. a gradonačelnik si. znači, službeni auto, većinu izjava šalji preko ureda, manje direktno. dopada mi se u 4 oka sa plenkijem. našli ste se. to znamo.

VL
ST
stefj
10:38 11.06.2021.

Još je sve to previše friško da bi se dobile neke konture djelovanja. Za sada je djelovanje Možemo kao da su i dalje u opoziciji, sve što je postojeće ne valja, ovi prije su sve lopovi i uhljebi. Cijela retorika im je svedena na to, baš kao i u kampanji... Ne znam jedino kako je to onda bila pozitivna kampanja... I sada smo došli do toga, treba početi ispunjavati obećanja, trebaju početi "letjeti glave", trebaju se početi raskidati ugovori, trebaju se početi vraćati imena ulica i trgova, ukratko, treba pružiti tu zadovoljštinu Zagrepčanima...

VL
PA
penelope_ab1
09:25 11.06.2021.

Nasi gradjani se moraju najozbiljnije paziti ovih zlocinaca iz zlocinacke, u Europi vam se sprema gradjanski rat i nemojte misliti da ce vas zaobici. Najprije ce buknuti u Francuskoj, eno ih vec na ulicama cude cine, upali su Vijecnicu u Parizu prosvjednici i citav grad zatrpali SMECEM, sve kontejnere prevrnuli i pobacali smece po citavome gradu, zato sto im nacista , SS-ovac, Macron reze na tisuce i tisuce radanih mjesta u javnome sektoru, vec ionako ocajnim i nezaposlenim gradjanima, zlocinac, nacista, domaci izdajnik Macroncina. Sada docim bukne u Francuskoj Francuska revolucija, odmah za njima ce gorjeti i Berlin, i prosiriti se to ZLO po citavoj Europi u krvi do koljena. Zato ODMAH skidajte zlocinacku sa vlasti, posto ce vam oni divljacki braniti tu nacisticku tvorevinu od EU-ropske klaonice i zrtvovati Hrvatsku i narod za njihove interese!

VL
SL
slavenZadravec
08:56 11.06.2021.

"Možemo" mora što prije ostvariti financijsku transparentnost u Zagrebu koju su obećavali. Omogućiti uvid u sva plaćanja grada i holdinga i pretraživanje tih podataka po raznim kriterijima. Time će ujedno omogućiti građanima da pomognu u smanjenju troškova grada, smanjenju preplaćivanja i ostalih dosadašnjih praksi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.