Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ga vidjelli?
Povratak na članak

Maltezer Mođo nestao u Vukomercu, nalazniku se nudi 1500 kuna nagrade

U Vukomercu je bi na privremenom čuvanju

Komentari 2

OS
osica
11:03 18.08.2015.

Ma izgleda da je nesretnik bio na privremenom "ne čuvanju" inače ne bi nestao. Psa u novoj promjenjenoj sredini treba čuvati, traži svoje i svoj dom, i u traženju je nepredvidiv.

VL
OS
osica
11:36 19.08.2015.

Onaj tko ga je našao neka ga vrati vlasnicima, bez nagrade jer "Mođo" će biti sretan jedino s vlasnicima. Postupite humano, kao ljudi. Pas se veže za vlasnika, pa je sa svakim drugim nesretan. Nemojte graditi svoju sreću na nesreći ove male životinje, budite plemeniti, vratiti će vam se u životu. Kod mene su unazad dvije godine došla mala mala pekinezera, prošli su prometnica i raskrižja kasnije sam saznala 3 km.Kako, ne znam, Znam samo da je bila nedjelja i da sam sve učinila da im nađem vlasnicu od veterinara do traženja telefona vlasnika. " Bili su tako sretni kad je došla po njih. Imam psa, malog običnog iz azila, ne bih ga promijenila za ove vrijedne, jer on je moj pas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.