Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Maltezer Mođo nestao u Vukomercu, nalazniku se nudi 1500 kuna nagrade

U Vukomercu je bi na privremenom čuvanju
18. kolovoza 2015. u 10:54 2 komentara 364 prikaza
maltezer mođo
Foto: Privatni album

Maltezer Mođo, star dvije  godine i 8 mjeseci, nestao je na području Vukomerca u Zagrebu 13. kolovoza. U Vukomercu je bi na privremenom čuvanju. Na sebi je imao plavu ogrlicu. Mođo je čipiran, a vlasnici su iznimno tužni i mole za pomoć ako ste ga vidjeli.

Nalazniku se nudi nagrada od 1500 kuna. 

 

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

  • osica:

    Ma izgleda da je nesretnik bio na privremenom "ne čuvanju" inače ne bi nestao. Psa u novoj promjenjenoj sredini treba čuvati, traži svoje i svoj dom, i u traženju je nepredvidiv.

  • osica:

    Onaj tko ga je našao neka ga vrati vlasnicima, bez nagrade jer "Mođo" će biti sretan jedino s vlasnicima. Postupite humano, kao ljudi. Pas se veže za vlasnika, pa je sa svakim drugim nesretan. Nemojte graditi svoju sreću na nesreći ... prikaži još! ove male životinje, budite plemeniti, vratiti će vam se u životu. Kod mene su unazad dvije godine došla mala mala pekinezera, prošli su prometnica i raskrižja kasnije sam saznala 3 km.Kako, ne znam, Znam samo da je bila nedjelja i da sam sve učinila da im nađem vlasnicu od veterinara do traženja telefona vlasnika. " Bili su tako sretni kad je došla po njih. Imam psa, malog običnog iz azila, ne bih ga promijenila za ove vrijedne, jer on je moj pas.