Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u bolnici

Maloljetnik se sam vozikao starim Golfom pa skrivio nesreću, teško ozlijeđen

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.07.2019.
u 23:31

Po navodima svjedoka mladićeva majka je bila bezobrazna prema policiji, vatrogascima i djelatnicima hitne pomoći te se na njih čak i derala

Mladić od samo 16 godina danas je u mjestu Gala kod Sinja sjeo u stari Golf, vozio se i sa sporedne ceste naletio na Audi. Srećom, momak se nalazi izvan životne opasnosti, iako je zadobio teže tjelesne ozlijede te se sada nalazi u bolnici.

Po navodima svjedoka mladićeva majka je bila bezobrazna prema policiji, vatrogascima i djelatnicima hitne pomoći te se na njih čak i derala, prenosi 24sata.

Iako je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku, mladić će dobiti kaznu jer je vozio bez dozvole koju između ostalog ni ne može dobiti jer je premlad za polaganje ispita.

Predviđena kazna za ovakve prekršaje iznosi od 5000 do 15.000 kuna ili čak 60 dana zatvora. Ako se mladiću dokaže da je odgovoran za izazivanje nesreće može očekivati i dodatnu kaznu oko 2500 kuna.

Ključne riječi

Komentara 9

CH
chemica
23:48 31.07.2019.

Gdje je ćaća? Čim samo majku spominju, i to bezobraznu...Mužjak pobjegao u panici, a "normalna" mamica od malog napravila statistu u Crnoj kronici. Za sad. Napredovat će on, imam taj filing. Dovoljno da idući put pokosi neke curice.

PE
pehlinar
08:06 01.08.2019.

to klinci redovito rade. mamu kaznit. pokazala je onaj tvrdi mentalitet zagorsko krša. ja sam uvijek upravu ili napad je najbolja obrana

TH
thu
01:36 01.08.2019.

Lupaj samo po đepu, neka diže kredit za sinovu suludu vožnju i otplaćuje... Maksimalna kazna za primjer ostalima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije