Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Maloljetnik na zebri srušio skuterom staricu pa pobjegao, ovo mu nije prvi put

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.10.2018.
u 11:41

Ubrzo iza prometne nesreće moped je pronađen u Šibeniku i Ulici Obala hrvatske mornarice, kod ulaza u parkiralište gat Krka, gdje su na mopedu obavljene očevidne radnje

Šibenska policija privela je maloljetnika koji je 26. listopada oko 12,20 sati u Šibeniku u Ulici Vladimira Nazora lakše ozlijedio 89-godišnju pješakinju skuterom na pješačkom prijelazu i pobjegao. 

- Do prometne nesreće je došlo kada je vozač, bez zaštitne kacige na glavi upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom Piaggio Typhoon nedozvoljenom brzinom na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na pješakinju. Od sudara pješakinja je pala na kolnik, pri čemu je i vozač mopeda pao.

Nakon prometne nesreće vozač je s mopedom napustio mjesto događaja prometne nesreće, a da ozlijeđenoj osobi u prometnoj nesreći pješakinji nije pružio pomoć, niti je obavijestio najbližu Policijsku postaju i nije sačekao dolazak ovlaštene osobe koja obavlja očevid - istakla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor

Ubrzo iza prometne nesreće moped je pronađen u Šibeniku i Ulici Obala hrvatske mornarice, kod ulaza u parkiralište gat Krka, gdje su na mopedu obavljene očevidne radnje, nakon čega je prevezen u krug Policijske uprave.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je prometnu nesreću skrivio maloljetni vozač, koji je evidentiran kao recidivista prometnih prekršaja i koji je uz Optužni prijedlog priveden Prekršajnom sudu u Šibeniku.

Komentara 2

ZA
Zagorec101
14:19 29.10.2018.

kao prvo maloljetan drugo nezna pružiti pomoć treće glup četvrto kazniti i njega i roditelje jer mu dopuštaju da vozi bez vozačke.

WW
wwwcroxx
13:40 29.10.2018.

Izuzetno loš primjer na sve građane imaju minimalne ili nikakve zatvorske kazne disuđebe po sudskim presudama političarima koji za ubojstva, krađe, pronevjere novca, namještanje natječaja i zapošljavanje rodbine i kumova preko veze. To se negativno odražava na sve građane, jerr pred zakonom su svi isti, ali očigledno je da pred korumpiranim sucima koji predstavljaju zakon nismo svi isti. To se mora promijeniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije