Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENA DVOJICA MLADIĆA

Maloljetnik kod škola i igrališta djeci nudio drogu da je probaju pa im je prodavao

Šibenik: Zatvoreno dječje igralište za vrijeme pandemije koronavirusa
Dusko Jaramaz/PIXSELL
25.05.2024.
u 10:11

Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, mladići su dovedeni pred sutkinju za mladež Županijskog suda u Varaždinu jer je tužiteljstvo tražilo da im se odredi istražni zatvor

Jednome je 17, a drugome je 19 i sumnjiči ih se za preprodaju droge, ali i da su drugima omogućili konzumaciju droge, zbog čega su obojica ispitana na ŽDO Varaždin te je protiv njih pokrenuta i istraga. Maloljetnika se sumnjiči da je od veljače do svibnja 2024. u Varaždinu i okolnim mjestima, u blizini ugostiteljskih objekata, škola i prostora namijenjenih djeci, u više navrata prodavao i nudio na prodaju marihuanu, MDMA, amfetamin....

Osim toga sumnjiči se da je spomenutu drogu i prodavao djeci, ali im i davao drogu da je konzumiraju. Što se tiče 19-godišnjaka, on se sumnjiči da je ista djela u isto vrijeme počinio na području Varaždina i okolnih mjesta. 

Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, mladići su dovedeni pred sutkinju za mladež Županijskog suda u Varaždinu jer je tužiteljstvo tražilo da im se odredi istražni zatvor. Sutkinja je prijedlog tužiteljstva prihvatila pa dvojici mladića određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije