Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojstvo

Maloljetnici nožem zaprijetili zaposlenicama ljekarne i kioska

\'noz_nnn_bih_071209\'
Arhiva VL
11.12.2010.
u 17:55

Maskirani dvojac najprije je upao u ljekarnu Pivčević u kojoj su zaposlenici zaprijetili nožem.

SPLIT - Zbog dva razbojništva koja su se u srijedu navečer, u razmaku od samo desetak minuta dogodila u Omišu, policija je osumnjičila dva maloljetnika od 15 i 16 godina, inače štićenike Doma za odgoj djece i mladeži na Brdima.

Sumnja se da je maskirani dvojac najprije upao u ljekarnu Pivčević u kojoj su zaposlenici zaprijetili nožem. No, nisu se uspjeli domoći novca. Nakon toga ušli su u trafiku "I Novine" gdje su na isti način od prodavačice Sandre K. uspjeli ukrasti nekoliko tisuća kuna.
Tijekom krim obrade policija je starijeg osumnjičila i za dvije teške krađe u splitskom predjelu Spinut. U Zrinsko-Frankopanskoj ulici je u utorak s leđa prišao Anici P. (63).

Iz ruke joj je istrgnuo vrećicu i oštetio je za tisuću kuna. Potom je na isti način opljačkao i Miru N. (45) u Jobovoj ulici. Prišao joj je s leđa i istrgnuo novčanik sa 200 kuna. Istražni sudac Županijskog suda pustio ih je nakon saslušanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije