Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponos ličkog kraja
Povratak na članak

Mali Smiljan velikog Nikole Tesle godišnje posjeti 35.000 ljudi

Smiljan je izuzetno mjesto za jednodnevni obiteljski izlet s povoljnijom, obiteljskom ulaznicom po cijeni od 80 kuna

Komentari 12

Avatar rubinet
rubinet
10:31 05.05.2018.

Tesla Bradvica....jedan od najvećih hrvatskih znanstvenika...nije ni čudo..to samo hrvatska zemla može iznjedriti..

VL
PO
portugisac
12:25 04.05.2018.

Moj Stojane i tebe izgleda mitologija mlati. Pronađi mi bilo gdje u svijetu (naravno osim u Srbiji) da se on izrazio kao srbin dobiješ šta god poželiš. Naj veće riječi su mu bile da se ponosi pravoslavnom vjerom i Hrvatskom domovinom. Biti pravoslavac ne znači automatski biti srbin. Zato oladi.

VL
ST
Stipan
19:49 04.05.2018.

Svaka čast da ga podsjećaju ljudi iz svih krajeva jer je bio genij. Zanima me koliko posjeta ima Tuđman ?

VL
MA
marina58
13:54 04.05.2018.

Dok vi trabunjate gluposti mene zanima da li je to u Smiljanu otvoreno cijele godine, dakle i zimi. Planiram posjetiti to s gostima koji mi stižu krajem godine.

VL
DU
Deleted user
20:18 04.05.2018.

Da se napravi dobar turistički plan u turističkoj zajednici ili bilo kojoj agenciji u dva do tri tjedna praznika posjetilo bi ga trostruko više turista..al bitnije je samo uzeti lovu za smještaj i ponuditi dobru i krcatu plažu. Onaj ko ko nudi apartman ili hotel trebao bi barem dva do tri dana u ponudu staviti i bilo koji drugi dragulj hrvatske i zaista zaraditi taj novac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.