Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetovanje iz snova
Povratak na članak

Mali Iračani izaći će prvi put iz izoliranih sela i doći u Sukošan

Đurđa Adlešič: Sramežljiv osmijeh blistavih zuba i prašni dlan curice skrivene iza marame pamtit ću cijeli život

Komentari 11

NN
nije nego
14:49 16.06.2011.

jadna dica,kome su ona krivac.

VL
OB
-obrisani-
10:35 16.06.2011.

braćo hrvati ovo je jako lepo od vas napokon nešto humano i sa vaše strane i povucite vojsku iz avganistana......

VL
PK
puši kurac
10:43 16.06.2011.

lijepa vijest! sad sam zbunjen, pa kaj to još postoji!?

VL
OB
-obrisani-
11:11 16.06.2011.

Rasplakali ste me.... deran,hajde zlato reci ti nama sto ste vi humano do sada napravili...Nemoj provocirati...

VL
OB
-obrisani-
11:14 16.06.2011.

Bravo Adlešička i suorganizatori. Krasan projekt. Još jednom, bravo!

VL
AU
autoritet
11:36 16.06.2011.

Lijepo, no u Hrvatskoj ima sasvim dovoljno siromašne djece koja nikad nisu vidjela more. Čemu ove medijske parade, čemu vucaranje djece na drugi kraj svijeta? Đurđa, pođi u romska naselja i budi humanitarna malo i tamo.

VL
TO
tonkica
11:49 16.06.2011.

Prekjucer sam zavrsila sa citanjem knjige \"Lolita u Teheranu\". Kroz cijelu knjigu me pratio osjecaj nemira i tuznog suosjecanja jer upoznala nekoliko zena koje su dosle iz Irana, Afgabustana, Tibeta i Pakistana i koje su mi ukazale toliko povjerenje sa su mi ispricale tuzne, traumaticne dogadaje iz godina provedenih u domovinama. Tuzno je to, kao sto je tuzna svaka nesreca, svaka bol nepravedna. Malo tko moze i zamisliti sto je ova skupina ljudi ucinila ovoj djeci, malo tko moze zamisliti da je ovo bio nevjerovatan pothvat i zasluzuje svaku pohvalu. Dok ovo pisem, idu mi suze. Nadam se da ovo nece biti posljedni projekt. A autoritet, Vama mogu jedino poruciti da procitate pokoju knjigu, upalite google i istrazite. Ako imate imalo empatije shvatit ce te da njih niti jedan bog nije godinama pogledao.

VL
TO
tonkica
11:50 16.06.2011.

mala greska moram na put pa nisam tocno napisala´i procitala: Afganistana.

VL
DU
Deleted user
12:07 16.06.2011.

nisam znao , kod nas se turistička sezona popravlja uvozom djece na račun građana dok djeca od tih građana nemaju ni za ulaznicu za bazen(ako postoji) a kamoli za more đurđa šuti i daj dva pana po trgovačkoj cjeni

VL
KD
Knez Drpimir
12:48 16.06.2011.

Gegan, kao i svaki pravi katolik, malo znas o empatiji i nesebicnosti... I zemlje EU imaju svoje beskucnike, siromasne, a i bilo kojeg gradjana kojem su mogli dati vise, pa su svejedno 90-tih stizali sleperi i sleperi humanitarne pomoci za Hrvatsku koji su ih kostali milijune. Mozda si ti i u pravu jer da su gradjani EU razmisljali poput tebe nama ne bi stizali sleperi, pa bar ne bi imali novopecene tajkune popu Keruma. Zanimljivo je slusati od velikih rvatina prituzbe sto se nasi vojnici salju u Afganistan, a takvi prvi pljuju po UN-u sto se njihovi vojnici nisu isli prsa o prsa boriti sa cetnicima. Prejadno.

VL
OB
-obrisani-
14:46 16.06.2011.

Kako smo samo postali egocentricni,samo mi i nitko vise... Nikako da nam udje u glave da svijet ne postoji samo zbog nas i da nismo sami na svijetu... tebi autoritet samo jedno.... Kad romi imaju novac za velika auta ,onda moraju imati i za svoju djecu ,gdje je tvoj problem... zasto nebi ova djeca koja nisu nista kriva isto kao sto i nasa nisu bila ,dosla iz svakdasnjice i uzivaju u novoj sredini sa drugom djecom ,ljudima koje nikad nebi vidjeli ,kamoli upoznali da nije ovakvih akcija... I nasa djeca su bila udomljena po Austriji,Bavarskoj,ali to se vec zaboravilo... Sram me takvih kao sto si ti,a ima vas napretek....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.