Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anđelko Topolovec


“Mali Čačić” dobio opomenu Suda časti svog HNS-a

topolovec
Pixsell
30.07.2012.
u 11:57

Topolovec: Te se stvari rješavaju u stranci, a ne u medijima. Meni je jedino mjerilo rada izborni rezultat i broj članova

Zbog neprimjerenog djelovanja, vladanja i odnosa prema podružnici HNS-a u Kumrovcu te predsjedniku tamošnjeg ogranka Branku Pratengrazeru, predsjednik zagorskog HNS-a Anđelko Topolovec, kojeg u Zagorju, zbog sličnih metoda političkog djelovanja, zovu i “malim Čačićem”, zaradio je ovih dana opomenu Suda časti svog HNS-a. Predsjednik Suda časti HNS-a Krešimir Škof, iako Topolovec još ima i mogućnost žalbe pa odluka nije pravomoćna, svog je šefa kaznio zbog toga što je predsjedniku kumrovečkog ogranka rekao kako mu je krajnje vrijeme da se primi posla na jačanju svoje organizacije kako bi ga Topolovec i njegovo predsjedništvo moglo ozbiljnije doživljavati.

Primite se sindikata

– S vašim dosadašnjim radom i zalaganjem ne zaslužujete više ni minutu mojeg vremena. Moj vam je savjet da se takvi kakvi jeste primite sindikata, a stranku prepustite ljudima s više radnog elana i ambicija vezanih uz poboljšanje života na području Kumrovca. Ovo je zadnji put da sam dio svog vremena potrošio na ljude poput vas koji ga sigurno ne zaslužuju – piše među ostalim u prepisci između Topolovca i Pratengrazera koju je potonji potom proslijedio i svim predsjednicima zagorskih gradskih i općinskih organizacija.

Sud časti

Predsjednik Suda časti Krešimir Škof rekao nam je da je na moru i kako ne bi želio komentirati ovaj slučaj jer opomena još nije pravomoćna budući da Topolovec ima pravo žalbe. Anđelko Topolovec rekao nam je pak kako će se te stvari rješavati u stranci, ne u medijima, a njemu je jedino mjerilo rada izborni rezultat i broj članova..

Predsjednik HNS-a Kumrovca Branko Pratengrazer nezadovoljan je i što je Topolovec pod pritiscima stranke prepustio svoj osvojeni saborski mandat i otišao za člana uprave Narodnih novina, jer smatra da je Zagorju puno korisniji kao zastupnik. Potvrdio nam je i istinitost korespondencije do koje smo došli, ali ni on je nije želio komentirati do pravomoćnosti.  Rekao nam je tek da je on osnivač stranke u Kumrovcu i ne može imati takav tretman, a Topolovec neka se dobro zamisli jer kao član vladajuće koalicije ne poduzima ništa glede privatizacije državnih objekata u Kumrovcu.

Ključne riječi

Komentara 3

BR
branko7000
13:22 30.07.2012.

Kako mi je ime prepoznatljivo, dopunio bih samo da je Topolovec svojim ponašanjem napravio sve da izgubi Podružnicu u Kumrovcu. Do ovog trenutku ispisalo se 8 članova Kako se to rješava unutar stranke pokazao je rečenicom: ,,Pratengrazer i njemu sličnični ne zaslužuju niti minutu mojeg vremena niti vremena bilo kojeg člana Predsjedništva'', a da ni jedan član predsjedništva nije reagirao 6 mjeseci od saznanja za ,,nesporazume''. A 80% podrške koju ima :)))) Kako mu ne bi dali suvišan posao, da suspendira, kažnjava, pokazuje veliku moć, i sam predsjednik Podružnice među prvima je napustio stranku. Tako to radi ,,mali Čačić''.

BR
branko7000
14:07 30.07.2012.

Javih se još jednom da bi bilo jasno zbog čega je do svega došlo: Prijepori s njim su nastali jer mu je dva puta javno postavljeno pitanje: Zašto je napustio mjesto saborskog zastupnika, za dobro plaćeno mjesto u Upravi narodnih novina? Takva se pitanja očito ne smiju postavljati, jer je, po njemu, to unutar stranačko pitanje, a nikako bitno za cijelo Zagorje. E moji Zagorci, bolje zadovoljiti sebe, nego Zagorje. Dok takvu politiku vodimo, i kumrovečki mrtvi kapitali, ostat će mrtvi. Ali to je već stranačko pitanje, a ne narodno ni narodnjačko.

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
23:53 01.08.2012.

Uskoro vam dolazi kraj.....tik-tak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije