Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR PRAVOSUĐA
Povratak na članak

Malenica: Prof. Đurđević sama sebe dovela u nezgodnu situaciju

Ministar se osvrnuo i na tezu po kojoj bi nova osoba na čelu Vrhovnog suda "reformirala hrvatsko pravosuđe", rekavši kako ovlasti predsjednika VS-a u tom dijelu nisu velike jer najveći utjecaj u normativnom dijelu ima predlagatelj propisa i Hrvatski sabor.

Komentari 7

DO
Domumom
13:20 24.03.2021.

Najveći ministar u povjesti Hrvatske i najbolja vlada ??? `

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:56 24.03.2021.

Koji ste ministre vi faktor da profesoricu na pravnom fakultetu bez mrlje u karijeri ovako opisuješ? Otišli ste predaleko, bez poštovanja, a sudstvo je politizirano a dijelom u ovisnosti o kriminalnim skupinama ili partijama, uključivši svakako i HDZ. Vaši se rezultati ne vide, vi ste cijelu Hrvatsku doveli u nezgodnu situaciju, dio ljudi se iselio baš zbog toga što je nered u vašem resoru. Sebe izgleda nikako ne vidite, zar ne?

VL
BU
Bubalamala
12:04 24.03.2021.

Činjenica je da vladajući HDZ sprječava svaki pokušaj promjena pa onda koriste ne do reečenosti ustava donose pod zakone koji štite njih same!

VL
ST
Stipan
18:40 24.03.2021.

Otkad nosi masku još mu više klempave uši.

VL
IB
iva.begovic
13:08 24.03.2021.

Značajan trud koji vladajući ulažu da zadrže status quo u pravosuđu, to otvara ozbiljne dvojbe, nelagode i osjećaj pravne nesigurnosti. Ono što čini Mamić s optužbama protiv sudaca, to mi se uopće ne čini značajnim.. Cirkus, folklor. Ali ovo, ovo ovo je sustavno i vrlo ozbiljno, temeljno relevantno i stoga za sjesti, plakati i zapomagati.

VL
JO
jobr
12:03 24.03.2021.

ahahaha blatobrani od FAPA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.