Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Malena Vita ostaje bez privremenog smještaja i ide u Dumovec

Foto: Privatni album
1/2
25.09.2017.
u 21:04

Ima dva i pol mjeseca, vesela je i zaigrana i već je naučila pravila ponašanja u stanu, zovite na 091/58-74-344

Ni ne sluti Vita što joj se sprema pa i dalje živi životom sretnog šteneta.

Uživa u gostoprimstvu svoje tete čuvalice, dobre vile koja joj je ponudila smještaj kad je pronađena na cesti. Igra se, mazi, a slaže se baš sa svima. Iako ima tek dva i pol mjeseca već je naučila sva pravila ponašanja u stanu. No, Vita u privremenom smještaju može ostati još samo nekoliko dana. Ne udomi li se, morat će u sklonište u Dumovcu.

Nije sklonište niti za jednog psa, a posebno za štene. Vita je cijepljena, a očekuje se da bi mogla biti srednjeg rasta. Ostale informacije na 091/58-74-344.

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZI
zimerman
05:22 26.09.2017.

Bolje bi bilo da ste clanak posvetili nekom dijetetu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije