Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša šefica IRB-a

Maknuli je s 'Ruđera', a sad radi za Svjetsku banku: 'Svi koji su me rušili u Hrvatskoj su još na visokim pozicijama'

01.04.2022.
u 14:37

Nakon dugih 10 godina, Danica Ramljak, bivša ravnateljica Instituta “Ruđer Bošković”, dobila je jučer pravomoćnu presudu kojom joj se mora nadoknaditi sva materijalna šteta zbog protuzakonitog smjenjivanja

Ključne riječi

Komentara 15

GE
Gefufna
14:52 01.04.2022.

Bolje za Ruđer da su je otjerali. Imali su tamo sjajnog mladog inzenjera kojemu nije dozvolila doktorat.... Ing Cobal. Covjek je naravno otisao. Prvo u Britanski nuklearni institut a zatim i u Francusku gdje danas ima zapazenu ulogu zamjenika voditeljaa projekta u toliko spominjanom projektu najveceg nuklearnog reaktora na svijetu. Jos jedan izgubljeni znanstvenik, iskljucivo zbog nesposobnosti doticne i njezine povrijeđene sujete

BR
Brankko
21:41 01.04.2022.

Za ovaj moj komentar posve nevažno ni tko je ona ni je li bila dobra ili loša ili kakva li već -- ali radni spor da je na hrvatskom sudu trajao "samo" deset godina! To što čitamo zapravo je članak o kvaliteti hrvatskoga pravosuđa u radnim sporovima. I -- zar samo u radnim sporovima?

ZZ
Zvir Zvirek
23:42 01.04.2022.

Vjedinjena mafija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?