Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILI DOGAĐAJ U ŠVEDSKOJ

Majku razbjesnio dostavljač jer je ostavio paket na kolicama u kojima je bila beba: 'Skoro ste ga zgnječili'

Zagreb: Kako je i najavljeno proteklih dana, kiša ne prestaje padati
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
03.01.2023.
u 17:46

Majka nas je odmah pozvala i odmah smo kontaktirali vozača kojem je bilo jako žao zbog svega. Odvezao se natrag do žene i ispričao se cvijećem i čokoladama. Također je želio znati kako je dijete, plakao je", rekao je glasnogovornik dostavne službe

U skandinavskim zemljama posve je uobičajeno ostaviti dijete da spava u kolicima na svježem zraku jer se vjeruje kako je to zdravo za dijete.  Majka ostavila svoje dijete u kolicima ispred vrata svoje kuće, a dostavljač dostavne službe u Švedskoj ostavio je paket težak čak 10 kilograma na kolica bez da je znao da se u njima nalazi dijete. Na sreću, dijete je prošlo bez ozljeda.

Bijesna majka je incident prijavila dostavnoj službi, ali ju je na kraju dirnula isprika dostavljača, piše Fenix-magazin.

Nije primijetio

Nemili događaj se dogodio kad je dostavljač došao s paketom do kuće, pozvonio je na zvono, ali kako mu nitko nije otvorio, stavio je paket na kolica i otišao. Nije ni primijetio da se u kolicima nalazilo dijete. Majka je bijesno reagirala i požalila se dostavnoj službi na Instagramu.

"S paketom od 10 kilograma skoro ste zgnječili bebu na spavanju i nije vas sram. Hvala Bogu, dijete je dobro. Nikad više!", napisala im je.

Dostavna služba kazala je za švedske medije kako je dostavljač potresen nemilim događajem.

"Kada nitko nije otvorio, vozač je htio staviti paket ispred vrata. Ali osjećao je da je tlo previše mokro pa je mislio da bi kolica bila praktičnija. Nije vidio bebu. Majka nas je odmah pozvala i odmah smo kontaktirali vozača kojem je bilo jako žao zbog svega. Odvezao se natrag do žene i ispričao se cvijećem i čokoladama. Također je želio znati kako je dijete, plakao je", rekao je glasnogovornik dostavne službe za portal Aftonbladet, prenosi Fenix-magazin.

Nakon što se dobavljač ispričao, majka bebe je poslala poruku tvrtki i zahvalila na isprici.

– Dostavljač je osobno došao s čokoladama, cvijećem i plišanim životinjama. Skoro je zaplakao kad je ugledao moju bebu i želio se uvjeriti da mali dobro jede i da smo dobro. Hvala, napisala je majka.

VIDEO: Hrvati podijelili iskustva prvih dana s eurom: 'Blagajnice svaki puta odahnule kada su vidjele da plaćam karticom'

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:45 03.01.2023.

"bez da je znao" ? U zadnje vrijeme udomaćio se taj izraz "bez da" što je pogrešno . Treba : premda nije znao ili iako nije znao..

MI
Mikis
23:10 03.01.2023.

vidim da mi se briše razuman komentar. evo nerazuman: koliko su dostavljaci u strci sa vremenom svako normalan kad bi prilazio pragu kuce i prepreci od djecjih kolica bi da je razuman brzi djelatnik dostave sutnuo nogom paket za dostavu u smjeru prepreke i vrata i lagano krenuo ka sljedecoj adresi, a pri povratku u skladiste na prigovor voditelja dostave mu zaprijetio bolovanjem. sutra stanje: dostava poskupljuje, majke sa djecom posjecuju socialni radnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije