Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog izjava o genocidu

Majke Srebrenice prozvale Milanovića: 'Kakve političke igre igrate? Ostavite nas na miru'

Glina: Zoran Milanović na predstavljanju dokumenta "Dugoročna razvojna vizija Banije"
Nikola Cutuk/PIXSELL
12.12.2021.
u 07:24

Majke Srebrenice okupile su se u subotu točno u podne na tuzlanskom Trgu žrtava genocida u Srebrenici. Odali su počast više od 7000 žrtava i posvjedovale protiv Milanovićevog stava "da nije svaki genocid isti"

Majke Srebrenice prozvale su na Twitteru hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića zbog njegovih zjava o genocidu.

"Gospodine Milanoviću, jeste li posjetili Memorijalni centar u Potočarima i grob Rudolfa Hrena, Hrvata iz Srebrenice, koji je ubijen u genocidu kao i naši najmiliji. Jeste li čuli za njegovu majku Barbaru, koja je deportirana iz Srebrenice zajedno sa nama, koja je umrla, a i koja je sahranjena u Srebrenici", pitale su Milanovića na Twitteru, 

"Rudolf je, ponavljam, ubijen u genocidu, a njegova majka Barbara protjerana. Borila se s nama za istinu i pravdu do posljednjih dana svog života. Zato vas pitamo - kakve ono izjave dajete? Kakve političke igre igrate? Borite li se za hrvatski narod, a ne znate za sudbinu obitelji Hren? Zato vas pozivamo sa ovog mjesta da nas ostavite na miru, zaobiđete nas, a svoje političke igre igrajte na drugom mjestu", zaključile su.

Inače, Majke Srebrenice okupile su se u subotu točno u podne na tuzlanskom Trgu žrtava genocida u Srebrenici. Odali su počast više od 7000 žrtava i posvjedovale protiv Milanovićevog stava "da nije svaki genocid isti".

Komentara 28

RI
Rijeka69
08:11 12.12.2021.

Predsjednik Sprdatnik!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:47 12.12.2021.

Kako su se digli HDZ-ovci na ovu objavu, a niste imali poruku za 18 udruga koje su prozvale predsjednika Milanovića, iako su strpale u isti koš Tuđmana i Mladića. Što je još žalosnije nisu se ogasio niti Plenković niti središnjica,, a puna su vam usta dr. Tuđmana.

DU
Deleted user
09:14 12.12.2021.

Najmanji problem naroda u BiH je Milanović. Tako da i majke "gađaju" krivoga. Kao i začuđujuće puno komentatora ovdje. Kojima smeta Milanović, jer nije vazda Rigidno lijev. Ali im ne smeta skandalozno izjednačavanje Tuđmana i Mladića. Dapače,vjerojatno istima i "aplaudiraju".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije