Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo?

Majka u obiteljskoj kući pronašla mrtvog sina

Draga,mrtav muškarac (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
25.05.2012.
u 19:38

U obiteljskoj kući u selu Draga pokraj Velike pronađen je mrtav 37-godišnji muškarac, na čijem je tijelu uočena ubodna rana

U obiteljskoj kući u selu Draga pokraj Velike danas oko 16 sati pronađen je mrtav 37-godišnji muškarac. Prema riječima mještana, muškarca je pronašla majka s kojom je živio. Žena je, navodno, tijekom poslijepodneva bila u vinogradu, a kada se vratila kući, ulazna vrata bila su zaključana. Pozvala je susjeda koji joj je pomogao da ih razvali i tada je iza vrata pronašla mrtvog sina. Na tijelu je, navodno uočila jednu ubodnu ranu.

Ove navode mještana u policiji nisu željeli potvrditi jer je očevid još u tijeku.

– Istina je da muškarac ima ubodnu ranu, ali je li riječ o ubojstvu ili samoubojstvu, znat će se sutra nakon obavljene obdukcije – kazala je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije