Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijagnosticiran joj rak

Majka se zadnje mjesece života trudi da je djeca ne zaborave: Priprema im darove i poruke

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
22.02.2021.
u 11:29

"Grozno je pomisliti da je se naš najmlađi možda neće ni sjećati, ali neću dopustiti da se to dogodi. Imat ćemo fotografije u cijeloj kući i poruke za njih. Zaslužuje da je se djeca sjećaju", rekao je suprug Sean

Nakon što je mjesecima trpjela želučane tegobe, Tiffany Dean (27) iz Kenta neposredno prije Božića 2020. godine saznala je da bi mogla imati holangiokarcinom - rijedak rak žučnog kanala koji pogađa samo četiri ili pet ljudi na 100 000, s vrlo malo slučajeva u ispod 40 godina. U siječnju joj je dijagnoza potvrđena te su joj liječnici rekli kako ima svega nekoliko mjeseci života zbog toga što se rak ne može operirati. 

Vijest je bila šokantna za Tiffany i njezinog supruga Seana (32), inače roditelje sedmogodišnjeg Henryja, šestogodišnje Chloe i 16-mjesečnog Jacoba. Tiffany se potom usredotočila na stvaranje što više uspomene te ostavljanje poruka i poklona svojoj djeci. 
Govoreći u ime svoje supruge koja prolazi kroz kemoterapiju u nadi da će imati više vremena sa svojom djecom, Sean je rekao: "To uništava dušu. Zavjetuješ se u bolesti i zdravlju, ali nikad ne misliš da bi se tako nešto moglo dogoditi osobi koju voliš dok je tako mlada", piše The Sun

"Čini mi se kao da gubim djelić sebe", dodao je Sean koji se nada da će Tiffany biti s njim do kolovoza kako bi proslavili petu godišnjicu braka.

Par sada priprema poklone koje će njihova djeca dobivati do njihove 18. godine, a Tiffany će snimiti svoj glas kako bi ih utješila nakon što više ne bude s njima. Predana majka pokušava zamisliti budućnost i planirati prikladne darove za svako dijete kako odrastaju. 

Objavljuje Tiffany DeanPetak, 14. srpnja 2017.

 

"Hendry voli X-Box, Roblox i Minecraft pa će njegovi pokloni biti povezani s tim. Za Chloe su to stvari poput nakita i Tiffany joj želi ostaviti nešto novca kako bi probušila uši kada napuni 13 godina jer joj ona to želi platiti", rekao je Sean dodajući kako Tiffany želi svojoj kćeri pokloniti i prvu šminku

Također, nada se ostaviti dovoljno novca za plaćanje vozačkih ispita svojoj djeci te odabrati komad nakita koji će njezin kćer Chloe odmotati na dan vjenčanja.  

"S Jacobom ne zna što će mu se svidjeti pa će mu nabiti igračke za dobnu skupinu do desete godine. Tada će ostaviti novac za svaki rođendan nakon toga kako bismo mu mogli kupiti dar od nje", rekao je suprug. 

Obitelj se suočila s teškom financijskom situacijom jer je Tiffany napustila posao njegovateljice da bi ostala kod kuće, a Sean je bio prisiljen prestati raditi kao slikar i dekorater 2018. nakon što mu se pogoršala njegova ozljeda leđa, pa su novac za poklone prikupili na GoFundMe stranici. Također, za vrijeme pandemija cijela je obitelj trebala biti na posebnom oprezu zbog najstarijeg sina koji ima probleme sa srcem. Za vrijeme karantene, Tiffany je u lipnju počela osjećati simptome bolesti. 

Supružnici su 13. siječnja od onkologa saznali da je rak vjerojatno bio neotkriven dvije godine te da će živjeti još nekoliko mjeseci do godinu dana. "Naš je svijet upravo tada završio", rekao je Sean, a stanje njegove supruge s vremenom je bilo sve gore. Tiffany nije mogla jesti, bila je vrlo slaba i bez energije. Nekoliko dana kasnije završila je u bolnici, iako je obitelj to htjela izbjeći zbog straha od koronavirusa. 

😍

Objavljuje Tiffany DeanSubota, 2. rujna 2017.

 

"Rečeno joj je da ima nekoliko mjeseci života, a onda je u roku od tri dana skoro umrla", rekao je Sean, no Tiffany je nakon šest dana otpuštena iz bolnice te je započela kemoterapiju. 

Tiffany uz darove svojoj djeci ostavlja i poruke, a snimila je i nekoliko pjesama koje će ih moći utješiti prije spavanja. 

"Grozno je pomisliti da je se naš najmlađi možda neće ni sjećati, ali neću dopustiti da se to dogodi. Imat ćemo fotografije u cijeloj kući i poruke za njih. Zaslužuje da je se djeca sjećaju", zaključuje Sean. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije