Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potaknule ju glasine

Majka pratila sina preko kontroverzne aplikacije, pa ga zatekla tijekom odnosa s učiteljicom

Gabriela Cartaya-Neufeld
MECKLENBURG COUNTY JAIL
15.12.2023.
u 12:08

Mama iz Sjeverne Karoline koristila se popularnom, ali kontroverznom aplikacijom za praćenje sina. Odlučila se na takav potez nakon što je čula glasine da joj je sin u neprimjerenoj vezi s 26-godišnjoj učiteljicom iz škole

Glasine o neprimjerenoj vezi učiteljice i učenika kružile su školom već mjesecima prije incidenta tijekom kojeg je majka zatekla sina s 26-godišnjom učiteljicom tijekom seksa u automobilu. Majka ga je pratila puteam aplikacije Life 360 koji je potajno instalirala na sinov mobitel, a sumnjičava je postala nakon što je izostajao s treninga ragbija.

Umjesto da je bio na treningu aplikacija ga je locirala u obližnjem parku. Majka je sjela u automobil i odvezla se do tog mjesta na kojem je zatekla sina tijekom odnosa sa srednjoškolskom učiteljicom Gabrielom Cartaya-Neufeld, prenosi The New York Post. Nakon što je napravila nekoliko fotografija pozvala je policiju, a učiteljica je privedena. 

VEZANI ČLANCI 

Učiteljica prirodnih znanosti našla se s tinejdžerom u svom automobilu, a ranije su se već nalazili u njegovoj kući, te u njenom stanu, rekli su tužitelji. Glasine o neprikladnom odnosu kružile su mjesecima, a učiteljica je optužena za kazneno djelo neprikladnog seksualnog odnosa s učenikom. Krajem prošlog mjeseca odvedena je u zatvor okruga Mecklenburg, ali je u međuvremenu puštena uz jamčevinu.

Aplikacija Life 360, postala je sve popularnija među roditeljima koji na taj način žele nadzirati svoju djecu. Ima oko 50 milijuna aktivnih korisnika i očekivalo se da će zaraditi 300 milijuna dolara ove godine. No kritičari su doveli u pitanje sveobuhvatnu i ponekad opresivnu prisutnost aplikacije, te njenu praksu prikupljanja podataka.

VIDEO 

 

Komentara 4

Avatar tabadjija
tabadjija
12:41 15.12.2023.

Zasto ja nemam takve traume iz djetinjstva

JM
jasminko.mandura
12:57 15.12.2023.

Mamu mu nastrana i ljubomorna na sina.umjesto. Da bude sretna sin postao muškarac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije