Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno sučeljavanje

Majka oči u oči s pijanim vozačem: Zbog tebe moj sin ne vidi i ne može jesti

majka
Foto: screenshot/youtube
1/2
25.02.2014.
u 11:17

– Moj sin umire svakoga dana. Nikada vam neću oprostiti to što ste mu učinili – kazala je majka.

Amerikanka Loubna Khader našla se licem u lice sa Stewartom Richardsonom koji je 2009. godine pijan u prometnoj nesreći teško ozlijedio njezina sina Abdallaha koji je potom završio u vegetativnom stanju, piše Daily News.

Pet godina nakon nesreće majka se u teksaškom zatvoru suočila s vozačem koji je njezinu sinu uništio život. Uplakana je majka muškarcu pokazala fotografiju svog nasmiješenog sina kada je imao dvije godine. Potom ju je zamijenila njegovom fotografijom na kojoj ima šest godina i koja pokazuje stanje u kojem je trenutačno.

"Ne vidi, ne može govoriti, ne može čitati, ne može jesti"

– Danas se navršava pet godina. Pet godina – vikala je na Richardsona majka. – Moj sin umire svakoga dana. Nikada vam neću oprostiti to što ste mu učinili – nastavila je. – On pati svakoga dana. Ne vidi, ne može govoriti, ne može čitati, ne može jesti. Ništa ne može – vikala je majka.

Richardson je zatvoren od te nesreće koja se dogodila 20. veljače 2009. godine, kada se zabio u automobil koji je vozila Khader. Nekoliko se puta ispričao za to što je učinio. – Sada bih trebala otići kući i moj će sin biti dobro, samo zato što vi kažete da vam je žao? Samo otiđite! Odlazite! – vikala je majka.

Nikada mu neće moći oprostiti

Richardson je kazao da je pristao suočiti se s majkom oči u oči jer je želio da ta obitelj zna kako svaki dan misli na malenog Abdallaha. – Napravio sam pogrešku. I želim da ta obitelj zna kako se želim iskupiti za nju. Da znaju da ih volim i da mi je žao što se to dogodilo – kazao je Richardson. U trenutku kada se zabio u automobil imao je, naime, tri puta višu razinu alkohola u krvi od dopuštene. Rekao je da čuva članak o toj nesreći u svojoj ćeliji kako bi ga podsjećao na tragediju koju je prouzročio.

Khader je nakon emotivnog suočavanja kazala da možda nikada neće moći oprostiti Richardsonu. – Pokušala sam se mnogo puta natjerati da mu oprostim jer to ionako ništa neće promijeniti. No, istog trenutka kada sam ga vidjela, vidjela sam samo vraga u njemu – zaključila je majka.

>>Od mladenke postala udovica za manje od osam sati

Komentara 7

DI
duncan_idaho
11:26 25.02.2014.

U hrvatskoj je to nemoguće.... naime za ovo bi dobio 6 mjeseci uvjetno

FR
frodododo
11:35 25.02.2014.

Mi smo iznad svega,....a zapravo smo glupi ko ona stvar... Pedofile kastrirati, ovakve doživotno zatvoriti......

GO
gogs0302
12:16 25.02.2014.

Pijani tajkun Mačešić sa 1,89 al.i prošavši na crveno ubio je mladića od 22 god. Uz pomoć bogatstva i moći 35 prekršaja dotjerao je u zastaru, i za ubojstvo dobio kaznu od 2 god. što je ispod zakonskog minimuma, jer se sutkinja Pražetina Kaleb smilovala nad tim "obiteljskim čovjekom", koji sada ima PTSP, jako mu je loše. Naravno da je već odgodio zatvor, zbog svega toga navedenog. Toliko o suđenju bogatima i moćnima u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije