Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobri Samaritanac

Od mladenke postala udovica za manje od osam sati

nikki
Foto: YouTube
1/2
16.12.2013.
u 07:31

Policija zasad nije podnijela optužnicu protiv vozača koji je skrivio nesreću, a nije poznato ni jesu li nesreći kumovali droga ili alkohol

Nikki Knight iz Crown Pointa u Indiani za manje od osam sati od mladenke postala je udovica nakon što je njezin suprug u subotu poginuo u automobilskoj nesreći, javlja NBC News.

Nikki i William Knight oko 23 sata bili su na putu za hotel kad su uočili ženu čije se vozilo srušilo u jarak. Nikki je ostala u automobilu dok je William izašao kako bi pomogao unesrećenoj Lindi Darlington. Na njih dvoje u tom je trenutku naletio automobili i usmrtio ih na licu mjesta.

Policija zasad nije podnijela optužnicu protiv vozača koji je skrivio nesreću, a nije poznato ni jesu li nesreći kumovali droga ili alkohol. Nikki i William u hotel su se vraćali sa svečanosti vjenčanja koja se odvijala tog dana.

– Bio je osoba koja je uvijek druge stavljala ispred sebe – rekla je ožalošćena Nikki.

>> Pijana se zabila u četiri automobila

Komentara 13

BI
billybull2
08:25 16.12.2013.

zaista udarna vijest za naslovnicu vecernjaka...politicka I ekonomska stvarnost u nasoj je zemlji idealna, pa se mozemo posvetiti saobracajnim nesrecama u americi....

Avatar MaliHrvat
MaliHrvat
08:30 16.12.2013.

Dobro vijest nije iz pašaluka a već sam se zabrinuo.-

VR
vrbaZG
13:07 16.12.2013.

"poginuo u motociklističkoj nesreći" - "Na njih dvoje u tom je trenutku naletio automobili i usmrtio ih na licu mjesta." Kako je to motociklistička nesreća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije