Naslovnica Vijesti Svijet

Majka noktaricom izbola drugu zato što je izbacila iz WhatsApp grupe

Anastasia Markova (27), blokirala je novu mamu iz grupe jer je bila "agresivna" i stalno se žalila na svoj "loš život"
14. veljače 2019. u 15:41 1 komentara 841 prikaza
nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija

Majka (27) izbodena je osam puta u glavu pomoću noktarice nakon što je odlučila izbrisati drugu majku iz WhatsApp grupe. Grupa je kreirana za majke djece koja pohađaju vrtić u St Petersburgu, Rusiji, kako bi razgovarale o tekućim događajima. No, Anastasia Markova (27), blokirala je novu mamu iz grupe jer je bila "agresivna" i stalno se žalila na svoj "loš život", prenosi Mirror.

Privođenje nasilnika iz Viškova Druga strana priče Sestra djevojke: Ona ga je prva napala, tražile su probleme

Lyudmila Balkovaya-Kunitskaya (28) navodno je napala Anastasiu, iako tvrdi da je Anastasia zapravo prvo napala nju, te se ona samo branila. Obje su žene prevezene u bolnicu nakon što se online nesuglasica pretvorila u krvavu borbu ispred državnog vrtića. 

-Dala mi je zli pogled, a onda je počela vikati na mene. Zgrabila me za kosu i povukla dolje. Prvo me udarila u čelo uslijed čega sam pala na pod, a onda me udarila oštrim predmetom- kazala je Anastasia. 

-Policija proučava sve okolnosti sukoba- izjavio je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova. -Uskoro će se donijeti odluka o kaznenoj prijavi- dodao je.

>>Pogledajte video: Razbojnik zaskočio baku

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”