Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA JE

Majka iz pakla organizirala zabave za tinejdžere, davala im alkohol i gledala kako se seksaju

Shannon O’Connor
Ada County Sheriff's Office
13.10.2021.
u 11:52

Shannon O’Connor u spavaćoj sobi gledala je kad je jedan pijani tinejdžer imao seksualni odnos s djevojkom koja je bila prijateljica njezina 15-godišnjeg sina

Majka Shannon O’Connor iz Kalifornije optužena je da je organizirala tajne zabave na kojima je maloljetnicima davala alkohol i prezervative te ih onda gledala dok su imali seksualne odnose.

Shannon O’Connor u spavaćoj sobi gledala je kad je jedan pijani tinejdžer imao seksualni odnos s djevojkom koja je bila prijateljica njezina 15-godišnjeg sina.

Za zabave koje je organizirala nije znao nitko drugi od roditelja kao ni njezin suprug, a na zabavama su bili tinejdžeri u dobi od 14 i 15 godina koji su pijani povraćali po kući, nisu mogli stajati na nogama te su padali u nesvijest, navode tužitelji, a prenosi New York Post.

– Nekoliko djece ipak se ohrabrilo i otkrilo nam ovaj uznemirujući slučaj. Kao otac sam šokiran, a kao tužitelj ću nastojati da odrasli koji ugrožavaju djecu budu kažnjeni – rekao je tužitelj Jeff Rosen.

Zabave je majka organizirala tijekom prošle i početkom ove godine, a na njima su bili prijatelji njezina sina i on sam.

Na jednoj zabavi je jednog tinejdžera s kondomom gurnula u sobu u kojoj je bila djevojčica, a isto je učinila i na drugom partyju.

U listopadu 2020. iznajmila je jednu kućicu u Santa Clari gdje su sigurnosne kamere snimile što su tinejdžeri radili, a napravili su štetu od 9000 dolara. Pijanoj djeci je, između ostaloga, davala i da voze njezin automobil.

Majku iz pakla sada čeka suočavanje s čak 39 kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:33 13.10.2021.

Nastrani amarekanci čega se sve ne dosjete.

MM
Mamina maza
14:08 13.10.2021.

Čuj ove iz večernjeg, sad je ovo mama iz pakla, a vi svaki dan promovirate njihovu golotinju po instagramu, ccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije