Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozno

Opasna šala: Tinejdžeri ženi skoro podvalili superljepilo kao dezinficijens

Instagram/skinaskin
21.01.2021.
u 14:30

"Nestrpljivo je čekao da ispružim ruke dok s lica nije skidao smiješak", ispričala je prolaznica , a na njeno pitanje što im je u boci dečki su se svi počeli glasno smijati

Grupica britanskih tinejdžera jučer je u jednom shopping centru u Yorkshireu pozivala kupce da za njihovim pultom dezinficiraju ruke, nudeći im tekući dezinficijens. No prije nego pomislite 'kako divna djeca', jedna je prolaznica ispričala da je u zadnji tren izbjegla njihovu podvalu. 

Primijetila ih je, priča prolaznica, kako u šoping centru stoje s velikom bocom dezinficijensa i pozivaju kupce da kod njih besplatno operu ruke pa je stala nasuprot njih i krenula ispružiti dlanove. Tad je, kaže, čula kako se neki od njih smiju, pa je pomislila da dečki možda ljudima na ruke ne stavljaju sredstvo za obranu od virusa i bakterija. 

- Nestrpljivo je čekao da ispružim ruke dok s lica nije skidao smiješak - ispričala je, a na njeno pitanje što im je u boci dečki ništa nisu odgovorili ali su se svi u glas počeli smijati.

Samo s jednim potezom Melania Trump postala hit na Internetu

1/3

Žena je još nekoliko trenutaka stajala pored njih i čekala odgovor, a onda je čula kako je jedan od njih kroz smijeh tiho rekao: 'A što misliš, j***** superljepilo'!'

- Nisam mogla vjerovati što rade i kako im je svejedno što će nekog možda i ozbiljno ozlijediti - rekla je prolaznica za Examiner Live i dodala da bi vjerojatno noć provela u bolnici da su joj se cijele ruke slijepile, jer je dovoljno teško s kože skinuti i jednu kapljicu jakog ljepila. 

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres 🐶

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres 🐶

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 20. siječnja 2021.

Komentara 1

MO
montello
17:55 21.01.2021.

zločesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije