Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Majka i dijete ozlijeđeni u naletu vlaka, rampa se nije spustila

Majka i dijete odmah su prevezeni u Kliničku bolnicu Osijek gdje su dobili medicinsku pomoć te su im ustanovili lakše ozljede.

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:23 03.11.2009.

ipak je njih Bog saćuvao

VL
Avatar Azriel
Azriel
19:07 03.11.2009.

Konačno ste počeli pisati istinu! HŽ rampe se spuštaju ili dižu kak se sjete. Više puta mi je rampa doslovno pala na haubu auta, i sreća je da HŽ-eu nevjerujem ništa, i uvjek provjeravam kaj je na prugi. Pitanje je koliko je ljudi poginulo u zadnjih 20 godina zbog lopova iz HŽea, a uvjek su okrivljeni poginuli vozači. HŽ vode nesposobnjakovići, mutikaše i mlatimudani! Sve pod istragu!

VL
IL
ilica
23:53 03.11.2009.

Pokušaj trostrukog ubojstva. I opet će se izvući.

VL
Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
00:28 04.11.2009.

Rampa se nije spustila, .. ma, \'bes rampu, problem je u tom kako vlak nije stao, ... Mislim, iako rampa nije bila spustena, tip je trebao bar malo zastati i pogledati uz i niz prugu, ... Dopustimo da se ii takve greske i kvarovi desavaju u sistemu kod rampi, jednostavno nesto zablokira, pa i kod aviona prilikom sletanja se desava da nemoze izbacit tockove, pa sta sad, treba li mozda zbog tog ubit pilota??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.