Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Majka i dijete ozlijeđeni u naletu vlaka, rampa se nije spustila

vlak-darda
Pixsell
03.11.2009.
u 18:09

Majka i dijete odmah su prevezeni u Kliničku bolnicu Osijek gdje su dobili medicinsku pomoć te su im ustanovili lakše ozljede.

DARDA - Dvije su osobe lakše ozlijeđene u sudaru vlaka i automobila na pružnom prijelazu u Dardi koji se dogodio oko 14.15 sati.

Automobil marke škoda fabia kojim je upravljao 35-godišnjak iz Novog Bezdana, podletio je pod međunarodni vlak koji prometuje na relaciji Budimpešta - Sarajevo. S njim su u vozilu bili i njegova 29-godišnja supruga te devetogodišnje dijete koji su, srećom, samo lakše ozlijeđeni.

Inače, do nesreće je došlo jer se na pružnom prijelazu nije spustila rampa iako je ondje postavljena. Vozač je normalno prelazio automobilom preko pruge, no u tom trenutku prolazio je vlak.

Majka i dijete odmah su prevezeni u Kliničku bolnicu Osijek gdje su dobili medicinsku pomoć te su im ustanovili lakše ozljede.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:23 03.11.2009.

ipak je njih Bog saćuvao

Avatar Azriel
Azriel
19:07 03.11.2009.

Konačno ste počeli pisati istinu! HŽ rampe se spuštaju ili dižu kak se sjete. Više puta mi je rampa doslovno pala na haubu auta, i sreća je da HŽ-eu nevjerujem ništa, i uvjek provjeravam kaj je na prugi. Pitanje je koliko je ljudi poginulo u zadnjih 20 godina zbog lopova iz HŽea, a uvjek su okrivljeni poginuli vozači. HŽ vode nesposobnjakovići, mutikaše i mlatimudani! Sve pod istragu!

IL
ilica
23:53 03.11.2009.

Pokušaj trostrukog ubojstva. I opet će se izvući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije