Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiva pošiljka

Naručila zaštitno staklo s eBaya pa se zaprepastila onime što je pronašla u paketu

internet kupovina
Foto: Thinkstock
06.09.2017.
u 16:30

Žena je s eBaya za četiri dolara naručila zaštitu za ekran svog iPhonea s online aukcijske stranice, no uz to joj je na adresu stigao i paketić sumnjivog praha

Jedna je majka ostala šokirana kada je otvorila paketić koji je naručila preko eBaya te u njemu ugledala nešto čemu se ni u najgoroj noćnoj mori nije nadala.

Žena je, naime, s eBaya za četiri dolara naručila zaštitu za ekran svoga iPhonea s online aukcijske stranice, no uz to joj je na adresu stigao i paketić heroina.

Na pošiljci je pisalo "H1" no žena nije znala što to znači dok je nije otvorila.

– Grozno je kad takvo što pronađeš, a u kući imaš dvoje djece. Što prije to policija odnese, to bolje. Moja djeca su dobra i ne otvaraju poštu, no što bi se dogodilo da su slučajno otvorili – pita se majka iz engleskog grada Plymouth koja je željela ostati anonimna.

Uz zaštitno staklo koje je naručila dobila je i paketić sa sumnjivim prahom.

– Ne očekujete da ćete takvo što dobiti u pošti. Guglali smo kako izgleda heroin i jako je slično onome što smo mi dobili, no čekamo da vidimo još što će policija reći – ispričao je njezin suprug.

S eBaya su kazali kako istražuju slučaj i prodavača od kojeg je stigao sumnjivi paketić. 

Komentara 2

NE
Necujato
21:12 06.09.2017.

Ovo je neka zafrkancija. Dobila je heroin a jos ceka potvrdu, jer ne zna da li je to bas heroin !!!??? Spada li ovo u gluposti ili u moderno novinarstvo

Avatar mrTrobec
mrTrobec
17:43 06.09.2017.

Imate li točan podatak gdje se to staklo može naručiti,prijatelj mi se baš oženio pa da mu poklonim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije