Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILA KĆER IZA SEBE

Majka (24) mislila da ima hemoroide od poroda, a onda je njena smrt šokirala sve: 'Sve se tako brzo odvilo'

Facebook
19.12.2023.
u 12:28

Mia je nakon porođaja povremeno iskusila krvarenje u stolici te bolove, no to je pripisala hemoroidima koji su došli nakon poroda. U srpnju ove godine otišla je na daljnja testiranja koja su pokazala kako zapravo ima četvrti stadij raka debelog crijeva

Šokatna smrt mlade majke (23) iz Velike Britanije potresla je brojne, nakon što je otkriveno kako je uzrok njene smrti bio rak debelog crijeva koji se proširio po cijelom tijelu. Radi se o Miji Brehme, 24-godišnjakinji iz Leigha koja nije niti slutila da zapravo ima rak, a preminula je prošloga mjeseca te iza sebe ostavila 3-godišnju kćer.

Naime, prenosi The Mirror, Mia je nakon porođaja povremeno iskusila krvarenje u stolici te bolove, no to je pripisala hemoroidima koji su došli nakon poroda. Liječnik joj je i pripisao lijek koji je riješio krverenje, no Mia je ubrzo počela osjećati jaki umor, i proljev, a često bi joj bilo i zlo. U srpnju ove godine otišla je na daljnja testiranja koja su pokazala kako zapravo ima četvrti stadij raka debelog crijeva. 

- Bio nam je to ogroman šok. Bila je zdrava mlada majka, sve mi se to skupa nije činilo realnim. Mia nije htjela znati detalje, htjela je ostati pozitivna i biti s nama koliko god dugo može za nas i svoju djevojčicu. Umjesto nje, ja sam dobivala nova saznanja oko njenog zdravlja. Bilo je jako teško jer sam znala da je teško bolesna, a ona nije. Svakog dana sam je posjećivala, pokušavala biti dobre volje, iako sam znala da ću je izgubiti - objasnila je njena sestra Alicia. 

Mia je išla i na kemoterapiju, no nije joj pomogla, a ubrzo joj se stanje pogoršalo te je završila u bolnici.

- Mia je proslavila svoj 24. rođendan u bolnici, 27. rujna. Manje od mjesec dana nakon ona je preminula. Sve se tako brzo dogodilo. Rak se vrlo brzo širi među mladima ljudima. Mia me zamolila da odgojim njenu kćer Kylu uz pomoć njenog oca - kazala je sestra.

POVEZANI ČLANCI:

- Bila sam uz nju kada je posljednji put sklopila oči i to me slomilo. Imam osjećaj kao da je nestao dio mene. Kyla toliko podsjeća na svoju majku, ona je težak podsjetnik onoga što smo izgubili. No, velika je i potpora. Svojeglava je, baš poput svoje majke. Često me pita može li ići posjetiti svoju majku na nebu, a ima i medaljon s njenom slikom koju često ljubi. U ime Mije želim osvijestiti ljude o ovoj opasnoj bolesti. Ako imate simptome, koliko god se malenima čine, molim vas pregledajte se. Moglo bi vam to spasiti život - poručila je sestra.

>> VIDEO Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije