Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TRAGEDIJA

Strava u Osijeku: Dizalo usmrtilo staricu u staračkom domu

Osijek: Dom za starije u kojem je lift usmrtio korisnicu
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/5
19.12.2023.
u 10:13

Riječ je o teretnom dizalu, a nesretna starica je iz jednog mjesta kod Osijeka.

Stravična tragedija dogodila se u ponedjeljak popodne u jednom privatnom domu za starije osobe u Osijeku. Dizalo je usmrtilo staricu (75), korisnicu doma.

Prizor je, doznajemo, bio zastrašujući, a na pamte ga ni najiskusniji forenzičari. Nesretna je starica gotovo dekapitirana, a kako bi izvukli tijelo, vatrogasci su morali rezati – pod. Vatrogasna intervencija je, doznajemo, trajala četiri sata, a vatrogasci su morali koristiti motornu pilu.

Policija ne daje nikakve informacije o ovoj tragediji, uputili su nas na DORH.

– Izvidi su u tijeku, utvrđuje se ima li elemenata kaznenog djela, odnosno je li dizalo bilo ispravno i je li servisirano redovito – rekli su nam kratko u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku. Riječ je, inače, o teretnom liftu. Nesretna starica iz jednog je mjesta kod Osijeka. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:39 19.12.2023.

Sigurno dizalo nije imalo atest a i zašto je starica upotrebljavala teretni lift bez pratnje druge stručne osobe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije