Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezuspješna bitka
Povratak na članak

Majci ubijenog dječačića Samuela sud odbio žalbu

Strašna tragedija u vodnjanskoj Smareglinoj ulici još je jednom otvorila bolna pitanja narušenih obiteljskih odnosa nakon razvoda supružnika i brige nad djecom.

Komentari 15

Avatar sultan46
sultan46
20:36 21.11.2011.

Eto potvrdilo se to sto sam neki dan komentirao,da majka nije bas neduzna u toj prici,,silom mu htjela oduzet skrbnistvo,,,i na nekin nacin ga naterala na ovaj strasan cin,,,,nadam se da su njoh 2 negdje skupa medju andjelima iako je napravio strasan zlocin ali ne iz mrznje vec iz ljubavi velike prema djetetu,,i nemoci i ocaja,,,,

VL
PI
piranha2
20:33 21.11.2011.

i sad nebi trebalo nekog hladnokrvno upucati?

VL
DU
Deleted user
20:35 21.11.2011.

Na ovu veliku tragediju ostavio sam komentar dan ranije a ovaj put bi samo htio reci da ovaj danasnji clanak u opce ne razumijem a citao sam ga 2X.

VL
SI
SILVESTRA
21:10 21.11.2011.

Teška srca priznajem ali ne mogu da ne kažem ...ali ova žena je imala pravo ako je tražila da mu se oduzme skrbništvo...jer ovo što je napravio nema opravdanja...a što to točno znači oduzeti skrbništvo...pa nije mu ona mogla uskratiti viđanje djeteta...ali ako je bio u ovakvom stanju u kakvom je počunio zločin onda je djete mogao viđati u prisustvu treće osobe ...što nužno nije morala biti majka...već službena osoba...djete ima pravo viđati kako to odredi sud i otac i nmajka ...pa da je i naj veći psihijatrijski slućaj...ali opet ponavljam samo uz prisustvo treće osbe...upravo zbog toda da se ovakve stvari ne događaju kao što se ovdje dogodilo...

VL
AL
alapača
21:21 21.11.2011.

prvo treba znati razloge zbog kojih je tražila da bude jedini skrbnik djeteta. možda nemaju veze s ovim što se dogodilo, a možda i imaju. što se događa kad jedan roditelj izgubi podijeljeno skrbništvo, gubi li pravo viđanja djeteta, gubi li dijete kontakat s roditeljem? zašto je otac reagirao kao da će mu biti oduzeto skrbništvo, a odluka suda je bila u njegovu korist?

VL
OB
-obrisani-
21:29 21.11.2011.

S majkom Maura hodija san u osnovnu skolu bili u istom razredu, druzili smo se s obitelji bili su cesto kod nas. Mauro je bio malo u psihickim problemima nakon rastave i uzivao malo i drogu u zadnje vrijeme. Nagadatiti sta je uzrokovalo tu tragediju nije pristojno ako ih covjek ne pozna i ne zna sta se desavalo medu njima to su znali samo oni tako da istina nece na vidjelo jer za znati istinu treba saslusati obojicu. Na zalost Mauro je birao najgori izlaz iz te situacije tu nema opravdanja trebao se pobrinuti o malom jer u takvim situacijama najvaznije je dijete. Trebali su obije da rade na dobroiti djeteta sto nije lako kad se ljudi razvode jedna strana je uvijek gubitnik i porazena. Pocivali u miru Bozjem

VL
LZ
LA-Zagreb
21:32 21.11.2011.

sultan46 dali bi se vi borili za vase djete da je majka psihicki neuravnotezena, ovisnica o drogama i alkoholu? Dali bi joj dozvolili da bez nadzora trece osobe provodi vrijeme sa djetetom?

VL
Avatar centaury
centaury
21:53 21.11.2011.

Boli centar za skrb briga. Ne daj bože kad bi morali raditi svoj posao, skupa sa svima ostalima. Žena je očito znala šta očekivat od psihotičnog muža, zato je i tražila skrbništvo potpuno.

VL
MA
malitrn
22:36 21.11.2011.

uzalud mozgate ! pa čovjek sam sebe nepozna i nekontrolira pa šta će onda sud ili socijala ?

VL
SI
SILVESTRA
23:00 21.11.2011.

Žena nja bolje pozna svog muža...ćesto bolje nego majka koja ga je rodila...jer majku se poštuje ...a pred ženom se ispoljavaju sve dobre i loše strane ...isto se može re ć i za žene...da ju rođena majka ne pozna kao muž...ne treba bit jako pametan i ne mora se vezat za ovaj slućaj...nego općenito da li bi žena mužu kratila skrbništvo i zašto uopće bi ako zna da po zakonu na to ima pravo...ako se nije bojala ovakvih stvari kao što se u ovome slućaju dogodilo...pa poznala ga je ..i sumnjala da je sposoban za učinit zlo...ali se nije nadala da će baš ovo učinit...

VL
OB
-obrisani-
23:11 21.11.2011.

Samo oni znadu sta je poslo krivo ali jena je strana zavrsila u grobu pa se to nece saznati. Slucajno se sreli desila se ljubav nesto je poslo krivo ili se mozda ljubav ugasila jedna strana trazi slobodu druga sese lomi svrsetak ove romanse na zalost znamo! \\ ◆ Ljubav je jedini razuman i zadovoljavajuci odgovor na problem ljudske egzistencije

VL
OB
-obrisani-
23:23 21.11.2011.

Ne povrijeđuj drugoga onako kako bi tebi bilo bolno! ◆ Mi smo jedna sekunda u tekućoj epohi, ali naš život je nezamjenjiv.

VL
SI
SILVESTRA
23:27 21.11.2011.

Apsolutno nitko i nikome nikada nema pravo oduzeti život...sve ostalo što god mi rekli samo je naše neko subjektivno mišljenje sa kojime se ponekad ni mi sami ne slažemo...

VL
DE
denderi
23:38 21.11.2011.

socijalne ustanove svrsihodne su same sebi...koristi kao od takvih nema

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
08:11 22.11.2011.

CZSS = neznanje, bahatost, predrasude, diskriminacija, korupcija Obiteljski odjeli sudova = neznanje, bahatost, predrasude, diskriminacija, korupcija 21. veljače Županijski sud odbio žalbu 04. travnja majka primila odluku Presuda niti dan danas nije dostavljena pulskom Centru. Još jedan u nizu primjerara nerada i dugotrajnosti postupaka u kojima se odlučuje o legitimnim pravima malodobne djece. Kada su planirali dostaviti presudu Centru, za par godina!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.