Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezuspješna bitka

Majci ubijenog dječačića Samuela sud odbio žalbu

mauro (1)
Facebook
21.11.2011.
u 18:40

Strašna tragedija u vodnjanskoj Smareglinoj ulici još je jednom otvorila bolna pitanja narušenih obiteljskih odnosa nakon razvoda supružnika i brige nad djecom.

Nathali Marie Pinzan, majka ubijenog petogodišnjeg Samuela, kojeg je u subotu u Vodnjanu ubio otac Mauro Pinzan (33), a potom i sebi oduzeo život vješanjem, 13. siječnja ove godine podnijela je žalbu na sudsku presudu o zajedničkom skrbništvu nad dječakom, potvrđeno je na Općinskom sudu u Puli. Spis je u povodu njezine žalbe 28. siječnja s Općinskog suda u Puli proslijeđen Županijskom sudu u Puli, kao drugostupanjskom sudu, koji je 21. veljače odbio žalbu Nathalie Marie Pinzan te potvrdio presudu pulskog Općinskog suda.

Tu je sudsku odluku majka ubijenog dječaka primila 4. travnja ove godine, stoji u priopćenju suda. Presuda, potvrdili su na sudu, nije dostavljena pulskom Centru za socijalnu skrb, u koji je u ponedjeljak stigla inspekcija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi kako bi utvrdila sve okolnosti.

Strašna tragedija u vodnjanskoj Smareglinoj ulici još je jednom otvorila bolna pitanja narušenih obiteljskih odnosa nakon razvoda supružnika i brige nad djecom. U ovom posljednjem, vodnjanskom slučaju mnogi prozivaju upravo Centar za socijalnu skrb, u kojem su kazali da je razvod supružnika Pinzan protekao u najboljem redu te im se nikada poslije nisu obratili. Nesretni će dječak, kako doznajemo, biti pokopan na groblju u Ližnjanu nedaleko od Pule, u krugu najuže obitelji Nathali Marie Pinzan.

Komentara 15

PI
piranha2
20:33 21.11.2011.

i sad nebi trebalo nekog hladnokrvno upucati?

DU
Deleted user
20:35 21.11.2011.

Na ovu veliku tragediju ostavio sam komentar dan ranije a ovaj put bi samo htio reci da ovaj danasnji clanak u opce ne razumijem a citao sam ga 2X.

Avatar sultan46
sultan46
20:36 21.11.2011.

Eto potvrdilo se to sto sam neki dan komentirao,da majka nije bas neduzna u toj prici,,silom mu htjela oduzet skrbnistvo,,,i na nekin nacin ga naterala na ovaj strasan cin,,,,nadam se da su njoh 2 negdje skupa medju andjelima iako je napravio strasan zlocin ali ne iz mrznje vec iz ljubavi velike prema djetetu,,i nemoci i ocaja,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije