Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomozimo
Povratak na članak

Maja Đurinjak ima samo 14 godina, a bori se s čak pet bolesti

– Maji se smiju zbog bolesti u školi. Nazivaju je retardiranom – plače shrvana baka bolesne djevojčice

Komentari 2

DH
Dante_HR
11:56 25.10.2012.

Ovih dana uplatit ću koliko budem mogao na Majin račun. Međutim, ako Ministarstvo socijalne politike i mladih bude i dalje plesalo kolo oko stvarnih problema ''običnih'' ljudi, a naročito djece, onda nismo spremni ni za ulazak u Otomansko carstvo, a ne u EU. Osobno mislim da Ministrica Opačić ima dovoljno profesionalne i humane volje radikalno promijeniti socijalu, ali dok ne počne smjenjivati okorjele lopove i korumpirane starosjedioce u Centrima za socijalnu skrb, to će i dalje biti najgori javni servis u Hrvatskoj. Od kada je Hrvatska neovisna, do danas nitko još nije ni disciplinski kažnjen u Centrima za socijalnu skrb, dok je socijalna situacija katastrofalna. Dalje tako ne ide.

VL
Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
09:10 26.10.2012.

pa dobro jeli maju ta djeca u Majinom razredu roditelje da im kažu da to nije lijepo,humano,ljudski rugati se nekome tko je bolestan dali ti roditelji ikad popričaju sa svojom djecom i upitaju ih dali su baš oni ti koji se rugaju?strašno i žalosno i jadno ako se ta djeca tako izrugivaju sa ovom djevojčicom ,Majo glavu gore i ignoriraj takve idiote koji ti to kažu !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.