Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCAO U AUTO

VIDEO Pomahnitali muškarac htio upucati prolaznika jer je stao 'na njegov prilaz'

Htio ga upucati jer mu je je stao na prilaz
Foto: Screenshot
17.06.2020.
u 20:49

Vozač tvrdi da je od straha sletio u jarak

Društvenim mrežama proširio se uznemirujuća snimka koji prikazuje vozača kako bježi od naoružanog muškarca koji bijesno za njim viče "Završit ćeš mrtav, to će ti se dogoditi" i to samo zato što se našao ispred njegove kuće.

Do incidenta je došlo u Teksasu, a prema riječima 50-godišnjeg Charlesa Landersa, on se sa svojim motorom vozio javnom cestom tražeći mjesto za ribolov kada ga je Michael Truelock (50) zaustavio i napao jer se našao ispred njegovog prilaza. Uzalud se pokušao braniti, bijesni muškarac i dalje je urlao da je namjerno stao na njegov prilaz. Kad je Landers pokušao pobjeći, napadač je kroz prozor gurnuo oružje i urlao :"Ne misli da nećeš dobiti metak u glavu. Nećeš voziti nigdje ... na mom si j*****m prilazu".

Na smrt preplašeni Landers je zatim odjurio, a napadač je ispalio metak u stražnji dio automobila. Vozač tvrdi da je od straha sletio u jarak, prenosi Yahoo News.

- Mislio sam da će sjesti u auto i nastaviti me proganjati - kazao je.

Napadač je idući dan uhićen, a prema teksaškom zakonu mogao bi biti osuđen na kaznu zatvora i do 20 godina, a prijeti mu i novčana kazna do 10 000 američkih dolara.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
22:12 17.06.2020.

najgore je kad je oružje kod primitivca i kukavice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije