Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAZE GA I PAZE

Magarac Miško spašen od sigurne smrti - i započeo novi život u Slavoniji

Foto: Suzana Lepan Štefančić
14.02.2019.
u 11:18

Da ne završi na tanjuru, magarca Miška spasili su volonteri dviju udruga koje pomažu životinjama

Prijetila mu je sigurna smrt i - pretvaranje u obrok. Da ne završi na tanjuru, magarca Miška spasili su volonteri dviju udruga koje pomažu životinjama. Skrasio se, na koncu, u Slavoniji, u Breziku Našičkom, a o njemu skrbe članovi našičke udruge Farmica.

- Miško ima tri godine i došao nam je iz Velike Gorice. Jedna gospođa ga je objavljivala na tržnici, da ga prodaje za meso. Udruga iz Velike Gorice ga je odlučila kupiti, ali nisu znali gdje bi s njim pa su se javili nama, tako da smo mi sudjelovali u troškovima i kupnje i prijevoza Miška u Slavoniju – ponosna je Ivana Varkonji iz Farmice Miško je, tako, započeo novi život u Slavoniji, gdje ga maze i paze...

Ključne riječi

Komentara 1

GO
GorenjeHiSense
11:21 14.02.2019.

Magarci su divne zivotinje. Pametniji i otporniji od konja. Samo " covik" ga moze omalovazavat, zivotinje ga postuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije