Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mafalani opet osuđen
Povratak na članak

Mafalani: Namjestili su mi sve. Žali Bože ovakvu državu!

Mafalani je nedavno nepravomoćno osuđen na 16 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića

Komentari 6

NE
nekavisipedro
17:31 07.12.2010.

24 sata su puno bolje obradili temu od vas, a sve opcije su otvorene i moguće. Imam pravo u sve sumnjati kao i Mafalani. Činjenica je da mu sude za sve i svašta, a to je i najavio na suđenju u Zagrebu kad je rekao da su mu prijetili da će dizati optužnice protiv njega ako kaže da je prijavio da će se dogoditi ubojstvo u Zagrebu.

VL
XA
xaron
19:17 07.12.2010.

Ako mu nevalja ova drzava, trebao je ici u drzavu svoje majke - Bosnu ili zemlju oca - Siriju. Tesko je reci koja je gora od te dvije, ali eto njemu nevalja Hrvatska gdje je lijepo zaradjivao baveci se kriminalom.

VL
NE
nekavisipedro
19:49 07.12.2010.

xarone, njegova majka je Hrvatica rođena u Zagrebu i njeni roditelji i djedovi su iz okolice Zagreba, a ova država ne valja mnogim Hrvatima, ne znam na kojoj razini je tvoj standard ili je tebi lijepo u tvojoj ljušturi. Ne znam zašto Dario Anić (famozni Tigar) kod kojeg je nađena hrpa oružja koje ima debele veze s ubojstvom Pukanića i Franjića nije niti prekršajno prijavljen (a \"nije znao da se to orućje nalazi kod njega\"). Zar te kao normalnog građanina takve stvari ne smetaju?

VL
OB
-obrisani-
21:33 07.12.2010.

uvjetno je osuđen na jednu i pol godinu zatvora s rokom kušnje od tri godine...znači ako u te tri godine počini isti prekršaj ide u zatvor na godinu i pol.Znači li to da je na slobodi kad je na kušnji od tri godine. A što je sa 16 godina za sudjelovanje ubojstva,ili i u zatvoru može iligalno posjedovati oružje i streljivo.Čudno je to naše sudstvo kao i naša vlast HDZ-a na čelu sa jacom....FUJ,BLJAK PLJUC PLJUC

VL
AS
as55
08:05 08.12.2010.

Pa konji jedni nije jača donosila zakone to je samo nasljedila iz prijašnje vladavine,naučili ste samo pljuvati po nekome tko vam ne odgovara jer je krenula sa otkrivanjem korupcije i privrednog kriminala kao i rasprodaje dionica nije ona svemoguča da za 1 godinu riješi sve što se skupljalo dosadašnji godina.Budite imalo korektni dok spašava ovu posrnulu državu iz propasti u koju su je doveli takvi kao vi koji ste protiv nje,pomozite a ne odmažite jeto vam je moja poruka jer nisam u ni jednoj stranki niti me to zanima.JADRANKO DRŽI SE I NEMOJ POKLEKNUTI PRED OVIM KORUMPIRANIM KUKURIKAVCIMA.

VL
NE
nekavisipedro
11:33 08.12.2010.

Da li novinari imaju zabranu korektnog izvještavanja sa sudskih procesa? Moraju li pisati poluinformacije? Prvo - nalog za pretres je bio napisan na pogrešnu adresu, drugo - svjedoci nisu bili prisutni kad su nađene bombe, treće - postoji foto elaborat nađenog streljiva kojeg sudac nije imao na uvidu (gdje se vidi da je to prilično staro i neupotrebljivo), četvrto - nađeni pištolj je kupljen potpuno legalno (bio je s računom) i nije Mafalanijev - policija zna čiji je, peto - za dvije bombe koje nisu njegove i za koje nije ni znao dobiti takvu kaznu je previše, šesto - Mafalani nije rekao da je on htio surađivati s policijom i da je zato izvršen pretres kuće. Sve je to rečeno na suđenju, ali o tome niti slova. Toliko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.