Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mafalani opet osuđen

Mafalani: Namjestili su mi sve. Žali Bože ovakvu državu!

amir mafalani (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/7
07.12.2010.
u 15:02

Mafalani je nedavno nepravomoćno osuđen na 16 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića

Amir Mafalani, nedavno nepravomoćno osuđen na 16 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića, na Općinskom kaznenom sudu u Vrbovcu danas je nepravomoćno uvjetno osuđen i jer je u vikendici svoje bake u Cugovcu držao dvije ručne bombe bez upaljača s detonatorom, 183 komada streljiva kalibra 7,62 i 260 komada streljiva 5,56 mm za automatsko vojno oružje. Osuđen je na jednu i pol godinu zatvora s rokom kušnje od tri godine. Oružje je u nađeno 2008. u garaži, a nađeni su i revolver Hopkins Allen, knjižica s uputama za rukovanje strojnicom “Ero”... Mafalani je pod jakim osiguranjem, u pratnji specijalaca i s lisičinama na rukama i nogama doveden na sud.

– Pretraga je napravljena jer smo Robert Matanić i ja htjeli surađivati s policijom pa im je on rekao da je tamo pištolj Beretta. U garaži je nađeno to oružje koje nije moje. Dio streljiva u torbi je ostavio moj prijatelj koji je bio 2004. na roštilju, a ja nisam znao što je to. Dio je od moga djeda, koji je to pribavio 1991. Ja to trošno oružje nisam dirao niti su moji otisci nađeni. Zašto se ne sudi mojoj majci, sestri, baki? Namjestili su mi sve! Žali Bože ovakvu državu! – branio se Mafalani.

– Znali ste za oružje, trebali ste ga vratiti – poručio mu je sudac u obrazloženju presude.

Komentara 6

NE
nekavisipedro
17:31 07.12.2010.

24 sata su puno bolje obradili temu od vas, a sve opcije su otvorene i moguće. Imam pravo u sve sumnjati kao i Mafalani. Činjenica je da mu sude za sve i svašta, a to je i najavio na suđenju u Zagrebu kad je rekao da su mu prijetili da će dizati optužnice protiv njega ako kaže da je prijavio da će se dogoditi ubojstvo u Zagrebu.

XA
xaron
19:17 07.12.2010.

Ako mu nevalja ova drzava, trebao je ici u drzavu svoje majke - Bosnu ili zemlju oca - Siriju. Tesko je reci koja je gora od te dvije, ali eto njemu nevalja Hrvatska gdje je lijepo zaradjivao baveci se kriminalom.

NE
nekavisipedro
19:49 07.12.2010.

xarone, njegova majka je Hrvatica rođena u Zagrebu i njeni roditelji i djedovi su iz okolice Zagreba, a ova država ne valja mnogim Hrvatima, ne znam na kojoj razini je tvoj standard ili je tebi lijepo u tvojoj ljušturi. Ne znam zašto Dario Anić (famozni Tigar) kod kojeg je nađena hrpa oružja koje ima debele veze s ubojstvom Pukanića i Franjića nije niti prekršajno prijavljen (a \"nije znao da se to orućje nalazi kod njega\"). Zar te kao normalnog građanina takve stvari ne smetaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije