Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nema razumijevanja
Povratak na članak

Luksemburški ministar želi izbaciti Mađarsku iz EU-a, europski političari osuđuju tu izjavu

"Oni koji - poput Mađarske - grade ograde protiv izbjeglica koji bježe od rata ili krše slobodu tiska ili pravosudnu neovisnost trebali bi privremeno, ako je potrebno i trajno, biti isključeni iz EU-a", kazao je Asselborn

Komentari 53

LJ
LJU39
10:38 13.09.2016.

evropske bud aletine i placenici da razjebu evropu. a sto on nestiti granice evrpske unije pa nebi morali dizat ograde...za normalne ta ograda nista neprestavlja samo za ilegalne radnje oni se bune...

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
11:07 13.09.2016.

Radi takvih idiota u njemačkoj Neonacisti dobivaju 20% glasova a GB napušta EU. Evropski gradovi izgledaju ko da smo u Saudiskoj Arabiji Krščani imaju sve manje prava u Usranoj EU.

VL
Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
11:03 13.09.2016.

Za Luksenburškog gospodina: Po EU i UNO pravilima ti ljudi nisu izbijeglice jer dolaze iz sigurnih zemalja.A ako se vratimo par godina unazad,da smok mi öpokušali uči na ist način u Luksenburg ili neu drug zemlju...tada se pucalo na granicama.

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
11:03 13.09.2016.

Ma da, trebali bi dopustiti da ulazi u Mađarsku tko hoće, bez nadzora da uzdržavaju dezertere koji će sutra pljačkati, silovati i dizati ljude u zrak.. bravo Mađari. Zar jedan narod na svome ne može odlučiti tko smije ući na njihovo a tko ne?

VL
LU
lunar777
11:15 13.09.2016.

Bravo Mađari, ne štitite samo Mađarsku nego i identitet cijele Evrope.

VL
AN
Android
11:09 13.09.2016.

Orban je jedina prava zvijezda EU!

VL
DU
Deleted user
11:10 13.09.2016.

Političari irelevantne mikroskopske porezne oaze misle da su bog i batina. Usisajmo što više para iz EU kase i bježmo van iz EUSSR nedođije.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:12 13.09.2016.

mađari su stvarno gluhpi... trebali su otvoriti sve granice i pustiti silne milijune neka idu dalje, osobito prema luksemburgu... dati im detaljne upute na granici i poslati ih dalje... bez veze se muče, ionako nitko ne ostaje u mađarskoj... ....nego, koliko je ono izbjeglica primio luksemburg?

VL
Avatar plimni_val
plimni_val
12:06 13.09.2016.

Luksemburški ministar ne shvaća da je Orban isključio njega i njemu slične iz donošenja odluka za Mađarsku jer luksemburški ministar i njemu slični politikanti iz EU-a ne misle svojom glavom već "misle" ono što im je naloženo misliti. Orban shvaća o čemu je riječ i djeluje.

VL
MO
moslavina9954
11:25 13.09.2016.

Ne treba Mađarsku isključiti iz Europske unije jer vodi brigu o svojoj državi. Treba isključiti takve idiote kao taj iz Luksemburga i zabraniti mu da se miješa u odluke drugih država kako će postupati u svome dvorištu. Još jedan političar koji bi radio protiv volje naroda!

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:18 13.09.2016.

Među kakve ludake nas je dovela izdajnička vlast. Bože sačuvaj.

VL
AL
alphazulu99
12:13 13.09.2016.

Zar ne bi trebalo iskljuciti iz EU zemlje koje su zakuhale ovu krizu. Madjarska sigurno nije, ali znamo koje zemlje jesu. Ukoliko Luksemburg zeli imigrante neka otvoreno kazu, prebacicemo im koliko god zele.

VL
DE
dedač
10:53 13.09.2016.

treba pustiti žene, djecu do 18 god. i starce preko 60 godina, a ostali neka brane svoju domovinu.

VL
DO
Dolinski
11:28 13.09.2016.

bedastoće; međuetnički sukobi će uvijek postojati, pogotovu u vremenu krize će svaka skupina tražiti krivca u drugoj skupini, to je u prirodi čovjeka; getoizacija određenih etničkih skupina, no-go zone, nepovjerenje među građanima, sve je to posljedica multi-kulti politike u mnogim europskim gradovima; naravno da mađari to ne žele; sjetite se jugoslavije i međuetničkih sukoba, u kojoj su narodi relativno slični, govore sličan jezik imaju sličnu vjeru; sve to na kvadrat što su razlike veće - a to čeka multi-kulti europu kada sadašnje manjine postanu jače a ekonomska kriza nastupi

VL
AL
alphazulu99
12:15 13.09.2016.

Orban je drzavnik za razliku od onih koji nisu sigurni jesu li musko ili zensko.

VL
EU
Eugine
12:59 13.09.2016.

Trebao bi Asselborn reći SAD-u da prestane naoružavati "pobunjenike" u Siriji pa neće biti izbjeglica. Opet isti recept kao i u Libiji tobože skidaju diktatora kojeg narod mrzi, a zapravo uništavaju još jednu od liberalnijih i bogatijih zemalja na bliskom istoku. SAD-ovo licemjerje je pogotovo očito kada se pogleda ponašanje Izraela ili Saudijske arabije koje slobodno mogu i tenkove poslati na nenaoružanu masu pa nikome ništa.

VL
Avatar megatronman
megatronman
11:31 13.09.2016.

@Dedač: nikog!! Klinci od deset godina se raznesu.

VL
DE
Deks
12:21 13.09.2016.

A da li te izbeglice mogu doći u Luksemburg i svakodnevno menjati mesto prebivališta i baviti se skitnjom? Jesu li u Luksemburgu moguće natprirodne scene poput parka pored beogradske železničke i autobuske stanice koji je prepun imigranata koji koriste taj prostor kao da je turistički kamp? Da li i stanovnici Luksemburga doživljavaju svakodnevno ono što doživljavaju stanovnici pograničnih mesta u Vojvodini, Hrvatskoj, Mađarskoj... imajući svakodnevni kontakt sa grupama nepoznatih lica koja ilegalno pokušavaju da pređu granicu a što je daleko od uvida šire javnosti? Naprotiv imam razumevanja ako neko beži od ratnog konflikta i traži sigurnost i bolji život ali ne i da to radi na silu. Ukoliko Luksemburg i druge evropske zemlje žele da pomognu tim izbeglicama to mogu organizujući vazdušni most svakodnevnim specijalnim letovima iz Grčke i Turske ili vodenim koridorom iz Crnog mora do odredišta u zapadnoj Evropi.

VL
RS
RS4
15:17 13.09.2016.

po meni Madarski Ministar treba dobiti Nobelovu nagradu za borbu odrzavanja Europske kulture i vijere ,a oni neka se j.... sa svojom EU i onako se Europa raspada za koju godinu !! Treba ga sljediti svaka zemlja i razumna glava!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:02 13.09.2016.

oni koji poput luxemburga korporacijama daju povlastice kako ne bi platili porez, oni koji poput luxemburga omogućuju bogatašima iz cijelog svijeta da kod njih u njihovim bankama skrivaju novac otet i na razne kriminalne načine pribavljen, sad na red pozivaju zemlju koja svoj red pokušava održati na način na koji može? po prodaji alkohola luxemburg je u samom svjetskom vrhu. zar ne bi onda oni trebali biti najveći pijanci na svijetu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.