Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Péter Márki-Zay za Večernji list:
Povratak na članak

'Mađarskoj treba promjena režima, a ne samo smjena Orbánove vlade'

Nacisti, komunisti i Orbán odabiru neprijatelje koji nemaju vojsku. Putin ima vojsku pa ga Orbán ne napada, kaže šef mađarske oporbe

Komentari 4

XA
xaron
23:35 13.11.2021.

Od Orbanove vlade gora je jedino oporba.

VL
DU
Deleted user
14:23 14.11.2021.

uh, dobro je..ja vec pomislio da je ovaj članak pisao novinar.

VL
ZH
zhecko
19:01 14.11.2021.

Žao mi je Vas i Vašeg Autora, koji po demagošgoj izbornoj demagogiji napisao ovaj članak, bez boljeg poznavanja unutarpolitičkih prilika u Mađarskoj ! Autor je u krivu što Pétera Márki-Zay-a proglašava "šefom" oporbe, a svi znaju da pravi šef je Ferenc Gyurcsány, koji sve konce vuče ! (Tko je Ferenc Gyurcsány ? - Propali premijer, koji je svima poznat po skandaloznom "govoru iz Öszöd-a", posle koji ga je sama lijevica smijenila.) Gyurcsány je ipak vođa najveće oporbene stranke lijeve Demokratske Koalicije, a Márki-Zay je njegov trojanski konj, jer izblamirani Gyurcsány se ne smije pojaviti na izbornim listama ! Márki-Zay nažalost nema svoju stranku, ako slučajno bude izabran, u vladu će svi ministri biti Gyurcsányovi stranački drugovi! Nije istina, što Márki-Zay "po analizama vodi", Orbán i desna koalicija su ipak u prednosti, a i dijaspora je na njegovoj strani, slično HDZ-u u Hrvatskoj.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
17:58 14.11.2021.

Još jedan sluga sorošev, Orban će pomesti pod sa njime i njemu sličnima, pa nije mađarski narod glup🤣🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.