Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLT BIRAČA
Povratak na članak

Macron smijenio ministra zbog jastoga i skupih vina

De Rugy je 2017. i 2018. organizirao više od deset ovakvih večera uz svijeće, a glavni organizator bila je njegova supruga Severine, novinarka u magazinu Gala koji se bavi bogatima i slavnima.

Komentari 8

NO
Nordik
15:24 17.07.2019.

Ha, ha, ha... mi ne bi imali vladu nakon nekoliko mjeseci... kod nas su kriteriji vile i mečke a i to ide teško...

VL
MA
Markos
15:28 17.07.2019.

Pa naravno. a u Hrvatskoj "gospodin" Milanović ždere, pije, šmrka, partija po hotelima, vozika se helikopterima, avionima na raćun hrvatskih poreznih obveznika a dio ludog naroda još mu daje još jednu šansu pa bi ga birali za ...pazi ovo...za PREDSJEDNIKA DRŽAVE. Pa zar ste vi normalni? Sjećate se raćuna iz hotela za 800 Eura za "većericu"? Pozdrav iz Slovenije.

VL
OB
Oblivion
16:49 17.07.2019.

Uhvati Zagorec zlatnu ribicu, ribica odma:pusti me ispunit ću ti 1 želju! Kako 1,pita Zagorec? Ostavi drugima šansu-veli ribica. Zagorec:oču večno živeti i dobro vino piti! Ribica:to je nemoguće, poželi nešto drugo. Zagorec:oču tak dugo živeti dok Hrvatska ne dobi vladu i sabor punu dobrih, vrednih i poštenih ljudi. I živjet će tužno do kraja vremena.

VL
MA
Matrix5
18:20 17.07.2019.

Eh,kad moć pukne u glavu “u nas toga nema”

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:46 17.07.2019.

Kad sam ja pisao o ZUTIM PRSLUCIMa sad vec ima CRNIH PRSLUKA...To se odnosi na crnjce jer i oni prosvjeduju. Narod tamo polugladan i nema za kave.Onda su mi domaci pucali minuse.Jer na zapadu sve stima...Medutim kad je Macron drza emotivni govor sa Vucicom u Begisu onda su domaci poceli pucat minuse o Macronu i Francuskoj...Nasi ljudi nikako razumiti daje sve goli interes lova tu prijateljstva nema.Kakav ja i Francuz Talijan.Englez nikakve veze neman..,.Ni jezik mentalitet ni kultura.Sad ce moji domaci Amerikanci pucat minuse inace ih zovem Fergusoni.Kod nas sve neki umjetni prijatelji sa kiselim osmjehom i.Sad brisite me opet Vecernjaci iman vec Zuti karton....Sto brze!!!

VL
TO
Toni66
01:05 18.07.2019.

Macron smijenio ministra zbog jastoga i skupih vina, trebao je da jede samo puževe i žabe te da pije običnu vodu sada bi i dalje lijepo ministrirao i bogatio se ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.