Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi
Povratak na članak

Macron mora temeljito promijeniti svoju politiku

Emmanuele, nećeš dočekati božić, poruka je koju su ispisali prosvjednici na pariškom zidu

Komentari 8

MO
morejeslano
09:14 10.12.2018.

Macron mora dati ostavku, to traži francuski narod. On nema što mijenjati.

VL
AA
aabbcc
16:11 10.12.2018.

Ako mora najbolje da Macron predje na Islam pa uz Alah- pomoc rastjera Francuze.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:20 10.12.2018.

Macron nema svoju politiku, on je Rotschildova marioneta. Pa radio je za Rothschildovu banku prije nego je postao predsjednik. Medjutim francuzima je pun kufer neoliberalne bankarske pljacke pa mu se sprema nova francuska revolucija

VL
ST
Stipan
21:45 10.12.2018.

Arogantni Napoleon mora otići.

VL
MX
Mister X
09:50 10.12.2018.

FRancuzi izgleda nisu jadni NJemci ; Uzmu im Detsche Marku čute daju se derati Odredi im ulaz u EU bez pitanja narodačute uvali im milion i pol izbjeglica u Njemačku smo poneki se bune i opt ju izaberu dalje dae da im diktira svoju politiku . I napokon se odluče za promjene ... Francuzi vide kako je brutalan prema kllonijan+ma tako isto je i prema svom narodu ... Dokaz kako je glup pored svih sznanja informacija ide na konfrontaciju i primjenu sile da se zamjeri milionima Francuza . Francuzi nisu totalni vječni poslušnici Njemci,, svojih diktatora ....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:15 10.12.2018.

Ma nije tu samo Macron kriv i prije njieg mali Nikolica Sarkozi! Nemaju za kave zive od nameta dadzbina itsd Tuku narod ko vol u kupusu. Jeli to blagostanje .Demokracija nema sta..Nek dodu ovdje u Rusiju sipat benzin stoji ispodd cetri ipol kune. Tako jadnici sa baltika cekaju tu u redu na granici satima.da naspu pet litara benzina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.