Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNO UPOZORENJE
Povratak na članak

Macron: Izbacit ću sve ilegalce i azilantima ću otežati zdravstvenu zaštitu

“NATO je zbog ponašanja Trumpa doživio moždanu smrt, a Europa je na rubu provalije”

Komentari 36

VE
velikizec
12:50 07.11.2019.

A koji je to europski projekt? Onaj u kojem se gazi domicilno stanovnistvo i uvoze 95% vojno sposobni, neobrazovani muskarci, bez ikakve nakane da se ikada asimiliraju - naprotiv da nas pokore i pretvore u zemlje treceg svijeta iz kojih su i dosli?

VL
GR
gragakarlovac
13:05 07.11.2019.

Europa je trajno nesposobna i zadnjih 50 godina se skrivala iz Amerike. Sada kada je Trump povukao tepih, odmah panika. I neka je!

VL
DU
Deleted user
12:40 07.11.2019.

Europa mora početi strateški razmišljati o samoj sebi kao o geopolitičkoj sili - u kojoj bi ON (Macron , guba sorosova) bila vođa te sile .....pljuc

VL
HE
hr.eu
13:10 07.11.2019.

EU će preživjeti i prodisati ako i kada narodi EU zbace s vlasti nametnutu masonsku kliku Merkel-Macron-Plenković...koja provodi sustavnu dekršćanizaciju uvozom mladih, neobrazovanih i vojsno-rasplodno sposobnih muslimana, te umjesto te klike na vlast dođu istinski predstavnici naroda EU, kao jedinstvenihh cjelina koje mogu i žele živjeti zajednosvaka sa svojim nacionalnim identitetom.

VL
Avatar mofo
mofo
17:46 07.11.2019.

Gazda zavrno pipu pa odmah ponor ha?

VL
Avatar Asterix
Asterix
18:51 07.11.2019.

Macron, kasno pališ. Europa je na putu bez povratka. Migranti se množe k'o zečevi i to nitko ne može zaustaviti. Trebalo je misliti prije 40 godina.

VL
DD
dr dragon
19:32 07.11.2019.

Srbija jedva čeka da Trump digne ruke od Kosova,BiH,Hrvatske... oni su spremni...

VL
MI
Microsoft29
13:02 07.11.2019.

jedini spas je raspad EU

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:39 07.11.2019.

kad bi eu bila neka sila (ne europa, tu si macron utvara da je eu europa...) ona bi kažnjavala amerikance radi njihovih sankcija poduzećima koja posluju s rusima, iranom... kad bi eu bila sila, otjerala bi američku vojsku. bez američke vojske u europi nestaju svi ruski problemi vezani uz njihovu sigurnost, jer je njima dovoljna u glavi imati misao da su najjači, i da nema neposredne prijetnje za njih iz europe. a sa rusima prijateljima europa je sila. sinergija ruskih resursa, ljudskih i materijalnih sa istom takvom europskom, dala bi jednog stvarnog giganta u svjetskim razmjerima, giganta koji se može nadmetati u svemu sa amerikancima, te silama koje se dižu na noge, indija, kina. ovako, europa će postati nebitna staričica, koja će se morati k nekome skloniti u zaklon i k peći, da se ogrije. ovi glasovi koji se sve češće čuju o europi kao samostalnoj u odlučivanju, ipak nešto znače. brexit je pomno planirana svinjarija u režiji amerikanaca, jer se time europu slabi (mada neki misle da je slabija sa britancima u eu...), jer je sad eu zabavljena brexitom, a ne sa stvarnim problemima, migrantima, padu prave industrijske proizvodnje (rast ind proizvodnje nije uvoz proizvoda iz kine i ljepljenje naljepnica made in eu...). eu se mora raspasti da bi europa živjela.

VL
Avatar Django
Django
13:11 07.11.2019.

Konačno jedan koji je progledao. Na jedno oko. Od 2001 a možda još i prije, SAD su obzirom na EU neprijateljska sila. Nakon ratova u ex-YU, nameću “rješenje” koje stvara tinjajuće žarište u srcu Europe, zatim pokreću seriju “arapskih proljeća” koja na granicama Europe rađaju muslimanske ekstremističke tvorevine s jedne, i valove izbjeglica s druge strane, jačajući istovremeno svoju granicu prema Meksiku. Rusiji koja bi trebala po prirodi stvari biti europski saveznik i ustvari integralnim dijelom Europe, poglavito zbog prirodnih resursa, nameću sankcije na koje prisiljavaju i svoje “saveznike” iz EU, što je suprotno europskim interesima. Čine sve da ekonomski oslabe Europu. BREXIT je slijedeći potez, koji Britaniju pomalo vodi Iz Euroazije prema Orwellovoj Oceaniji. Europa se u politici prema SAD-u i Kini konačno mora početi ponašati kao država ili je neće biti.

VL
IV
ivanbalic
09:16 08.11.2019.

E kasno si ti sjetio toga Macrne,ni s vojskom,nebi to mogao vise uciniti,jer ti ima 65 milijona stanovnika,od toga je pola cranaca kod tebe u Francuskoj,koji svakdnevno dovde svoje potomke iz Afrike,bilo slatko vladati u kolonijama po Africi,sada to dolazi na vas Francuski konto,pglrdaj samo nogometne klubove,od 11 igraca 8-10 je crnaca,zato Macronr,suti i uzivaj u svojim presjednickim prioritetima.

VL
OO
oo8787
12:57 07.11.2019.

Hrvatska treba izići iz ove EU tvorevine dok još nije prekasno.

VL
DI
dijalektičar
17:29 07.11.2019.

Slika uz tekst pokazuje Trumpa kao dominatora,a Marcona kao,bar malog,suradnika.

VL
AA
aabbcc
22:41 07.11.2019.

Migranti kao uvoz radnika su samo Vladin odgovor na strajkove radničke klase tako da poslodavci vise nemaju problema a dobro i iznajmljivacima stanova, potrosnji ....

VL
DR
DrJok
15:59 07.11.2019.

zamolio bih eu da se uzdrzi od raspada do daljeg, jer u nedostatku kvalitetnog humoristickog programa, tesko bih podneo da ostanem bez skeceva oko brexita, agonije oko izbeglica, izborne humoreske za eu parlament, pa emisara sto nam pomazu da se okupamo i ispeglamo...

VL
MA
MarkoMaras
13:02 07.11.2019.

Francuzi imaju napoleonove suvenire na svakom uglu, pa ih malo šora što više nisu svjetska sila...

VL
BA
Badbit
18:04 07.11.2019.

Evropa u Nato-u ima samo jednu zadaču da pokupi nuklearne rakete i time pomogne Amerima.Francuska ima veče postrojenje za obogačivanje istrošenog nuklearnog goriva nego Sad i kad se stvori jedinstvena EU armija bit če sila koju če svi respektirati...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:56 07.11.2019.

jedni se prave Francuzi a drugi englezi pa zar nisu ovi doli po Africi imali svoje kolonije i robove..napr Fran Tunis.alzir. Maroko sir Lib itd. Pa oni su bombardiral te zemlje Tj mali Nikolica Sarkozy..Prave se beduini pa im sad dosle izbjeglice.Ubili Gadafija Sadama pa dok su oni bili na vlasti nije bilo puno migranata.Nisu ih oni zvali doli iako mi nisu dragi ti migranti ali tako je.Citam ovdje neki nasi pametnjakovicu sve guzice Amerin oblizase...A radi nji ih puna Europa.izbjeglica ai sami smo bili izbjeglice. Cemu se cudimo njihove zemlje gradovi i sela su unisteni. Toje istina neki kao da nikad iz povjesti nisu naucili.

VL
SS
sokac sa drave
16:32 07.11.2019.

Kazu da je najveci dokaz da se EU raspada cinjenica da Njemci traze veliku radnu snagu jer su cijelu zemlju pretvorili u gradilista (baustele).Svi gradovi ,sela ,ceste autoputovi na svakih sto metara se naveliko gradi sve na brzinu dok je Eu banka i sva lova u njihovim rukama.Biti ce da su nas Njemci nasanjkali nas i sve ostale u EU uniji.Zivi bili pa vidjeli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.