Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUNIO UVJETE
Povratak na članak

Macola uspio zadržati Mrkija i Brundu jer je napravio ZOO vrt

Lani je utvrđeno da je pet medvjeda u Hrvatskoj zatočeno, sad je za sve njih osiguran primjeren smještaj

Komentari 3

PR
PrivatizacijskaKomunjara
23:16 24.02.2020.

Poseban odjel Europarlamenta za Brundu i Mrkija ?i onda se pitaju zasto Brexit ,a rijesavate neka pitanja poput ,bolnickih kreveta ili beskucnika ,znaci ljudi mogu spavat po ulicama a medvjedi i psi imaju apartmane odredene m2 ,onda svaki covjek imaa pravo trazit nastambu i 1500 m2 prostora ,evo ja sam medo , i to homoseksualni medo (da imam veca prava i zastitu ) gdje je mojih 1500 m2

VL
Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
08:23 25.02.2020.

Božesačuvaj od eko i životinjofašista...

VL
JA
jadranko111
08:57 25.02.2020.

Do kud je došla naša civilizacija kad je ljudski život manje vrijedan od životinjskog,i životinje imaju veća prava od ljudi.Medvjeda ako ubiješ (naravno da životinje u nekoj razumnoj mjeri treba zaštititi),ideš u zatvor,dok je ubojstvo nerođenog djeteta sasvim normalna stvar;ne,nene kažem da se to treba kazniti zatvorom,samo naglašavam koliko je u ovom "naprednom" svijetu ljudski život podcjenjen i vrijedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.