Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže pomoć

Maca mora na operaciju za koju volonteri nemaju novca

Trikolorka
Foto: Privatni album
1/4
15.08.2016.
u 19:58

Nalaznik je trikolorku ostavio u veterinarskoj klinici uz napomenu da će se za nju pobrinuti udruga koja o svemu ništa nije znala

Sa samo tri mjeseca malena trikolorka završila je na cesti na kojoj se nije dobro snašla. Pronađena je slomljenih nogu, a nalaznik ju je ostavio u jednoj veterinarskoj klinici, zajedno s tigrićem iste dobi.

O njima je brigu preuzela Udruga Rina, u kojoj dva volontera skrbe o gotovo 80 napuštenih životinja.

- Rekli su nam u klinici da im je nalaznik tvrdio kako će se udruga pobrinuti za mačiće, iako nas nije ni pitao. Mogao nas je nazvati i reći da ih je pronašao, kao i uvijek do sada mi bismo pomogli. Premda i sami ovisimo o dobrim ljudima i njihovim donacijama - kažu u udruzi Rina. Dodaju kako ljudi ne shvaćaju da volonteri nisu zaduženi za pomaganje životinjama, to je njihova volja i odluka. I baš kao i oni, svatko može pomoći životinji koju pronađe.

- Već imamo dug kod veterinara i maca ne može na operaciju dok ne budemo imali novca da je platimo - objašnjavaju volonteri. Pomoći im možete uplatom na račun udruge, IBAN HR1324840081104925854, poziv na broj 99, uz naznaku da je za operaciju trikolorke.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar arhaika
arhaika
07:26 16.08.2016.

kako je lijepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije