Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE
Povratak na članak

Ma kakva kriza! Koprivnički župan i suradnici sami sebi izglasali povišicu od 20 posto

Kako god se okrene, odluka županijskih vijećnika da sami sebi povećaju naknade za 20-ak posto u godini teške krize, inflacije i stezanja remena prilično je neobična.

Komentari 5

BU
burza
12:29 15.06.2022.

Pa i njima je sve poskupljelo imaju pravo ako su izglasali vecinom a ovi koi su protiv to su populisti

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
17:20 15.06.2022.

Netko sa IQom barem u veličini broja cipela znao bi da župan i zaposlenici ne dobivaju vijećničku naknadu.

VL
RS
rasta sev
12:56 15.06.2022.

Kao da ovi u Hrv. Saboru nisu sami sebi izglasali sve postojeće beneficije od plaća do penzija tako da ovi u Koprivnici nisu pioniri u privilegijama samo se neuk narod ponovno iznenadi beskrupoloznim.

VL
DU
Deleted user
12:56 15.06.2022.

Da još uvijek su mišljenja da zarađujemo sukladno terndovima, a efikasnost, rezultati rada su kao i dosad u drugom planu. Čak se i prisutnost ne vrednuje, nema ni varijabilnog dodatka, već onako po starom po stricu i ključu.

VL
PV
prcko.vita
14:28 15.06.2022.

Kad već institucije rade svoj posao u Sisačko-moslavačkoj, bilo bi lijepo da malo pročešljaju i Koprivničko-križevačku i njene vođe, ima tu materijala za Remetinec i Lepoglavu koliko hoćeš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.