Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Vukovoj Gorici

Mađar udario u automobil bračnog para iz Vrbovskog i usmrtio ih

prometna nesreća
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
30.08.2018.
u 08:55

Utvrđeno je da je 35-godišnji Mađar koji je vozio teretno vozilo britanskih tablica, udario u njihovu Škodu i tako prouzročio tragediju zbog čega je zaradio kaznenu prijavu.

Karlovačka policija završila je kriminalističko istraživanje uzroka prometne nesreće u Vukovoj Gorici u kojoj je 28. kolovoza smrtno stradao bračni par iz Vrbovskog i doznala uzrok tragedije.

Naime, utvrđeno je da je 35-godišnji Mađar, koji je vozio teretno vozilo britanskih tablica, udario u njihovu Škodu i tako prouzročio tragediju zbog čega je zaradio kaznenu prijavu. 

Policija je utvrdila tijek događaja na temelju izjava svjedoka i tragova na cesti te utvrdila da se Mađar nije kretao sredinom svojeg prometnog traka već je dijelom vozila prešao na suprotni trak. gdje je udario u bočnu stranu osobnog automobila riječkih registarskih oznaka.

– Tom prilikom došlo je do zanošenja osobnog automobila koji je sletio izvan kolnika i udarilo u stablo. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 35-godišnji državljanin Mađarske bit će predan pritvorskom
nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava – kažu u PU karlovačkoj.

Roditelji su kobnoga dana išli u Karlovac po starijeg sina koji se vraćao s rada na moru, a u automobilu je nakon nesreće ostala prikliještena 9-godišnja kći koja je od teških ozljeda oporavlja u Općoj bolnici Karlovac

prometna nesreća
1/8
Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:44 30.08.2018.

Zašto je uopće dopušten promet teretnim vozilima tim cestama?? Na nama štede kamionđije od Crnog mora do Britanije.. u cijelom Luksemburgu ne smiju stati ni da gorivo toče (druga krajnost) a kamoli da se voze lokalnim cestama

Avatar Keep_calm
Keep_calm
10:07 30.08.2018.

A sad mu oprostite kao što su Mađari zbog nekog razloga odlučili pustiti Čačića, bože sačuvaj!

JU
juma
10:42 30.08.2018.

Automobil uopce nije jako ostecen, osobito na suvozacevoj strani. U normalnim okolnostima, odvezete se, izadjete iz automobila, pogledate jeste li citavi, protegnete se i zovete policiju. Vjerovatno opet voznja bez sigurnosnog pojasa? Koliko treba da ljudi shvate neke stvari i sto radi drzava po pitanju prevencije i edukacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije