Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

M. Dalić dobila od Jurčića med, a on od nje kemijsku olovku

jurcic, dalic (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
27.11.2011.
u 13:55

Družili su se i razgovarali s Kastavcima pozivajući ih da izađu na izbore i svoj glas daju za njihove programe darujući im pritom prigodne sitnice i propagandi materijal.

U sunčanom Kastvu, nedaleko stare kastavske Lože, za obilaska 7. izborne jedinice danas su se u isto su vrijeme našli Martina Dalić, prva na listi HDZ-a i Ljubo Jurčić, nositelj liste Koalicije stranaka BUZ-PGS - HRS sa kandidatima sa svojih lista.

Družili su se i razgovarali s Kastavcima pozivajući ih da izađu na izbore i svoj glas daju za njihove programe darujući im pritom prigodne sitnice i propagandi materijal.

Kastav, koji je postao poznat širom Hrvatske kao mjesto gdje se rodila Kukuriku koalicija SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a, pokazao se kao i uvijek dobrim domaćinom pa su se i Jurčić i M. Dalić ondje ugodno osjećali i bili dobroga raspoloženja. Tako su se na "ničijem terenu", između dvaju stranačkih štandova, politilčki suparnici M. Dalić i Jurčić srdačno pozdravili i izmijenili darove - M. Dalić dobila je od Jurčića med, a on od nje kemijsku olovku.

 

Komentara 7

Avatar wratnik
wratnik
14:32 27.11.2011.

ako Dalicku zadrzimo, onda ce sigurno teci med i mlijeko!?

OB
-obrisani-
15:36 27.11.2011.

wratnik-kaj bus i ti znami slaviv 9.12.2011 kaj bodete vi v srbiji potpisalji??????????

DO
doktorica
14:17 27.11.2011.

sve su to obični \"špilunzi\",sad im treba \"narod\" da održe svoje fotelje.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije