Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimni umjetnik

Lutku Vladimira Putina razapeli ispred bivšeg sjedišta KGB-a!

Putin
Foto: Press Association/Pixsell
15.05.2015.
u 20:19

Dio je to deseterodijelne izložbe u centru grada posvećenoj povijesti 20. stoljeća, no njezino je značenje nejasno jer je anonimni umjetnik odbio dati izjavu vezanu uz svoj rad

Ispred bivšeg sjedišta KGB-a u latvijskoj Rigi osvanula je lutka ruskog predsjednika Vladimira Putina razapeta na križ, javlja ibtimes.co.uk.

Lutka Putina s krunom od trnja na glavi pribijena je na crveni križ, a prolaznike se poziva da na lutku zabiju čavle. Ova instalacija podignuta je ispred zgrade koja je nekoć bila sjedište KGB-a u bivšoj sovjetskoj državi. Putin je radio kao časnik KGB-a u Istočnoj Njemačkoj tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Dio je to deseterodijelne izložbe u centru grada posvećenoj povijesti 20. stoljeća, no njezino je značenje nejasno jer je anonimni umjetnik odbio dati izjavu vezanu uz svoj rad.

 – Logično je da je ova izložba u centru Rige. Putin je radio kao sigurnosni časnik i zaslužuje da se u njega zabiju čavli – kazao je jedan od posjetitelja izložbe za lokalnu televizijsku postaju.

>> Putin ne bi bio ruski predsjednik da je ranije otkrivena ova tajna!

Ključne riječi

Komentara 17

KI
kimi
22:01 15.05.2015.

Nenaoružanog afroamerikanca ispred kućnog praga izrešetala policija -performans grupe autora.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:36 15.05.2015.

Vec sam se bila zabrinula, proslo je par dana a nista o Putinu. Gazde su se vec bile pocele ljutiti i evo nasi vjerni izvrsioci zapovjedi su nasli nesto.

AN
anticenzura
20:28 15.05.2015.

Pa i njega je Zapad razapeo kao Poncije Pilat Isusa. Taman tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije