Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scholz napokon kancelarski

Lupio šakom o stol, spasio nuklearke i naljutio Zelene

19.10.2022.
u 15:36

"O, Bože, to je potrajalo. Nakon mnogo povuci-potegni kancelar Olaf Scholz okončao je težak koalicijski spor vezan za rad njemačkih nuklearnih elektrana. Pokazao je moć koja proizlazi iz njegovih ovlasti", komentira Der Spiegel.

Komentara 18

Avatar zidam spremno
zidam spremno
16:04 19.10.2022.

“… i naljutio Zelene”. Ovo mi je sasvim dovoljno da mi popravi dan. Uopce nije bitno o cemu se radi, ali ako se Zeleni ljute, to znaci da se dogadja nesto dobro..

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:53 19.10.2022.

Zeleni su u vecini paraziti. Ja razumijem potrebu za ocuvanjem prirode i okolisa, ali danasnji zeleni woke su uglavnom birokratski paraziti.

DU
Deleted user
16:54 19.10.2022.

U moru svjetske shizofrenije ohrabrujuće zvuči da se referentna cijena plina (TTF futures) strmoglavila s kolovoškog vrhunca od 360 na današnjih 113 E.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?