Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prostorija za zadržavanje

Lupao glavom i šakama po zidu jer ne podnosi biti u zatvorenom prostoru

policija
Arhivska fotografija
08.01.2010.
u 11:24

Danijel S. i Neno P. privedeni su u policijsku postaju Solin nakon dojave građana da netko pokušava provaliti u kiosk. Izvrijeđali su policajce, a Danijel se teško ozlijedio u prostoriji za zadržavanje.

SOLIN - Danijel S. (27) teško se ozlijedio u solinskoj policijskoj postaji nakon što je zajedno s Nenom P. priveden zbog sumnje da su namjeravali provaliti u kiosk u Zvonimirovoj ulici u Solinu. Obojica su bila pijana. Danijelu je izmjereno 2,23, a Neni 1,71 promil alkohola u krvi.

Policajce koji su ih priveli na razgovor zbog pokušaja provale nazvali su majmunima, a Danijel je nered počeo raditi u policijskoj postaji. Policija tvrdi da je u prostoriji za zadržavanje počeo udarati glavom i rukama po zidu i vratima.

Govorio je da ne podnosi zatvoren prostor pa je prebačen u drugu policijsku postaju odakle je odveden u bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je slomio kosti desne šake. Protiv obojice će biti podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Komentara 5

LO
Lovel
12:23 08.01.2010.

sigurno pate od kaustrofobije vidi se kada su i na kiosku širom otvarali vrata.

RA
razočarani1
17:51 08.01.2010.

hahaha,mnogi tako prođu u ih se zatvori u takve prostorije sa tom policijskom gamadi.naravno samo kad ih je više pa udri po čovjeku.....gamad prokleta.....

UK
Ugo Kajvez
11:38 08.01.2010.

Možda čovjek boluje od klaustrofobije ... u tom slučaju murja bi trebala odgovarati .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije