Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka s pregovora

Lukašenko izmaknuo stolac Putinu

Lukašenko i Putin
Foto: Youtube Screenshot
1/2
13.02.2015.
u 12:33

Lukašenko je dok je razgovarao s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel pomaknuo stolac kada je Putin na njega htio sjesti.

Na YouTubeu se pojavila snimka na kojoj se vidi kako bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko na pregovorima u Minsku izmiče stolac ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu

Lukašenko je dok je razgovarao s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel pomaknuo stolac kada je Putin na njega htio sjesti.

Podsjetimo, na pregovorima u Minsku njemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsjednik François Hollande, ukrajinski predsjednik Petro Porošenko i ruski predsjednik Vladimir Putin uspjeli su dogovoriti prvi korak na putu prema miru u istočnoj Ukrajini. Dogovoren je, između ostalog, prekid vatre koji stupa na snagu u prvoj minuti 15. veljače.

>> Što je dogovoreno Sporazumom iz Minska

Komentara 6

Avatar gusjenica
gusjenica
13:20 13.02.2015.

Idioti novinarski ! Okrenete film u natrag i pravite se pametni. Dno dna !

DO
Dongfeng
13:05 13.02.2015.

Snimka ide unazad. Ispricajte se Putinu i prestanite ga klevetati.

MI
migaaa
19:32 13.02.2015.

Koji je cilj ovog clanka sa snimkom unazad... Ko je ovde blesav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije