Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita životinja

Luka Oman volonterski će savjetovati ministra Tomislava Tolušića

Luka Oman
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.03.2018.
u 16:37

Predsjednik udruge Prijatelji životinja imenovan je posebnim savjetnikom ministra poljoprivrede

Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja, imenovan je posebnim savjetnikom ministra poljoprivrede.

Iz udruge Prijatelji životinja poručili su da će Omanov trenutačni prioritet kao savjetnika ministra Tomislava Tolušića biti provedba Zakona o zaštiti životinja, poput kontrole mikročipiranja u svim gradovima i općinama i drugih obveza i alata koje zakon propisuje. Naveli su i da se tim imenovanjem prepoznaje želja Ministarstva i ministra Tolušića da Zakon o zaštiti životinja bude što kvalitetniji te da se naglasak stavi na njegovu provedbu.

– Želim biti ovdje za sve gradove, općine i županije, želim im pomoći da provedu Zakon o zaštiti životinja, smanje patnju i broj napuštenih životinja te u konačnici uštede novac u svojim proračunima koji mogu iskoristiti za druge projekte važne za razvoj njihovih sredina – kazao je Oman, koji će savjetničku dužnost obavljati bez zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu i bez naknade za rad.

Luka Oman
1/3

Komentara 6

MU
Mukowsky
18:49 30.03.2018.

Prvo neka nauči vlasnike pasa da skupljaju izmet iza ljubimaca.

LO
Long
16:55 30.03.2018.

Sad su se nasla dva prava.

GO
goran2hr
15:36 03.04.2018.

Uputiti će ministra kako da se poveća uzgoj svinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije